2777
2789
عنوان

پسری که بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 90 پست
افرین چون کسیو پیدا کرده ک عاشقشهمنم مث دختر خالت کلا سه تا دوس پسره پایه گرفتم تا ۳۰ سالگی همه هم و ...

خودش میگه که عشق بعد ازدواج من فعلا ازت فقط خوشم میاد 

طرف جالبه فقط ۱۴ سالشه ایتقدر شانس داره

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خودش میگه که عشق بعد ازدواج من فعلا ازت فقط خوشم میاد طرف جالبه فقط ۱۴ سالشه ایتقدر شانس داره

اصلا ب شانس نیست

دوس پسرت کاملا چرت میگه دبگه تو این دوره زمونه عشق بعد ازدواج بوجود نمیاد چون هرکس قبل ازدواج عشق شدیدیو تجربه کرده و دقیقا ازدواج جاییه ک احساسات فروکش میکنه

ببین از نظر روان شناسی میگیم مرد وقتی قبل از عشق رابطه جنسی رو تجربه کنه دیگه هیچوفت عاشق نخواهد شد 

پس تو دوران دوستی و قبل ازدواج باید اونقد عاشقت باشه ک بعد ازدواج بتونه بات ادامه بده

عشق بعد ازدواج واسه دهه پنجاه تا نهایتا هفتاد بود ن الان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا ب شانس نیستدوس پسرت کاملا چرت میگه دبگه تو این دوره زمونه عشق بعد ازدواج بوجود نمیاد چون هرکس ق ...

بهش میگم دوست دارم میگه همش هورومونه توهم سنت کمه نمیفهمی 

یه بار بهم گفت دوبار بردمت بیرون هرسری نزدیک دوتومن خرج کردی از ابن به بعد بیشتر از سیصد تومن خرج نکن 

واسع پول حلقه کنار گزاشتم کم میارم 

بهش میگم دوست دارم میگه همش هورومونه توهم سنت کمه نمیفهمی یه بار بهم گفت دوبار بردمت بیرون هرسری نزد ...

وای چ وحشی بخدا کل درامد دوس پسرم ۵ تومن بود همون هفته اول خرج میکرد بقیشو قرض میکرد منو ببره بیرون خوشالم کنه

این چیه دیگه سریع کااااات

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای چ وحشی بخدا کل درامد دوس پسرم ۵ تومن بود همون هفته اول خرج میکرد بقیشو قرض میکرد منو ببره بیرون ...

خب میگه همین ماه بیچارم کردی 

اینجور کم میارم دیگه نمیتونم برات حلقه بخرم ببام خاستگاریت مدیرت کن ولی این چیزایی که میگی یا جوکه یا رویاس منم باورم نمیشه اخه مگه میشه خود منم تاحالا همچین پسرایی که واسه دختر پول قرص کنن ندیوم

خب میگه همین ماه بیچارم کردی اینجور کم میارم دیگه نمیتونم برات حلقه بخرم ببام خاستگاریت مدیرت کن ولی ...

رویا چرا؟ 

ن عزیزم واقعیته هر سه تا دوس پسرام اینجور بودن حالا چهرم معمولی قدم کوتاه پوستم سبزه چاقم هستم 

الانم شوهرم همینه همه دارو ندارشو میده لباس طلا برام و سفر بردن

حیف پباماشو پاک کردم ولی اسکرین اخرین پیاماشو ک بعدش خودکشی کردو دارم الان میزارم ببینی تازه من ۳۰ سالم بود هرچقد میگفتم پولاتو نگه دار واسه عروسی میگفت من واسه رسیدن ب تو کلیه ها و کبدمم میفروشم پول چ ارزشی داره فقط تو شاد باش

خب میگه همین ماه بیچارم کردی اینجور کم میارم دیگه نمیتونم برات حلقه بخرم ببام خاستگاریت مدیرت کن ولی ...

رویا چرا؟ ن عزیزم واقعیته هر سه تا دوس پسرام اینجور بودن حالا چهرم معمولی قدم کوتاه پوستم سبزه چاقم ...

همزمان باسه تاشون بودی؟

من خودم قد ۱۶۵ میخای عکسموبزارم ببینی 

بخاطرت خودکشی؟ جالبه برام 

این ک میگه میخام پس انداز کنم بیام خاستگاریت چرتو پرته داره فریبت میده میدونه نقطه ضعفت ازدواجه حالا من برعکس دوس پسرام عاشق ازدواج و برعکس من فراری از ازدواج اسکرین پیاماش ک داره التماس میکنه واسه ازدواجم دارم 

تازه من ۳۰ سالم بود حالا تو ۱۹ هستی 

همزمان باسه تاشون بودی؟من خودم قد ۱۶۵ میخای عکسموبزارم ببینی بخاطرت خودکشی؟ جالبه برام

نه گفتم ک تا ۳۰ سالگی 

اولیه رو انقد پیله واسه ازدواج بودو ک شبونه فرار کردیم نیاد دنبالمون

دومی این بود ک خودکشی کرد

سومی شوهرم

قیافتم خوبه بخدا دیوونه ای

این ک میگه میخام پس انداز کنم بیام خاستگاریت چرتو پرته داره فریبت میده میدونه نقطه ضعفت ازدواجه حالا ...

واسه اینکه کمتر خرج کنه؟ نمیدونم والا همین چیزایی تو عمرم ندیدم

خود اون میگه باید بساز اهل زندگی باشم این تجملات چیه فلان

خسیسه میخاد مفتی بچرخی باش

واسه اینکه کمتر خرج کنه؟ نمیدونم والا همین چیزایی تو عمرم ندیدم

اره دیگه هم میخاد دوس دختر داشته باشه هم زیاد تو خرج نیوفته زکی