2777
2789
عنوان

پسری که بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 90 پست
ولی ی شب دوتومن خرج کنی بنظرم زیاده ولی همون دویست سیصد میگه متعادل تا پنصد

اصلا 

من ۵ تومنم خرج کردم تازه ۲ سال پیش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همه حرفم اینه کسیو پیدا کن ک عاشقت بشه ن این 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره دیگه هم میخاد دوس دختر داشته باشه هم زیاد تو خرج نیوفته زکی

بازم همینجور حساب کنم تو هفته ی بار ببینه منی هربارم پنصد خرج کنه ماهی دوتومن خرچ کرده 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بازم همینجور حساب کنم تو هفته ی بار ببینه منی هربارم پنصد خرج کنه ماهی دوتومن خرچ کرده

خب زحمت کشیده ۲ تومن چیه بابا گداخان

چی مگه خرج کردی

رفتیم رستوران هندی چون گفته بودم هندو دوس دارم

بعد منو برد کافه چند مدل نوشیدنی گرفتیم

خلاصه تا عصر چرخیدیم و پول خرج کردیم

چون هوا گرم بود و نمیخاست اذیت شم

از کجا پیدا کنم همچین چیزو 😂😁

همونجا ک این اعجوبه رو پیدا کردی

رفتیم رستوران هندی چون گفته بودم هندو دوس دارمبعد منو برد کافه چند مدل نوشیدنی گرفتیمخلاصه تا عصر چر ...

هرسری این همه پول ؟ 

هرسری این همه پول ؟

اره هرسری میرفتم بیرون کادو میورد و کافه میرفتیم 

قبل مرگش پرسید شوهرت برات کادو میخره کافه و رستوران مببرت خوشالت میکنه؟

گفتم اره خیلی زیاد 

گفت خوبه بعد اون حرفارو زد و بعدشم خودکشی کرد 

تا یه ماه رنگم مث گچ بود و میلرزیدم چون واقعا کسی میفهمید بخاطر من خودکشی کرده پام گیر بود اما شمارمو پیامارو پاک کرده بود بعدم یه نامه نوشته بود ک علت خودکشیش چیزای دیگه بوده ک کسی شک نکنه بمن و تو دردسر بیوفتم

اره هرسری میرفتم بیرون کادو میورد و کافه میرفتیم قبل مرگش پرسید شوهرت برات کادو میخره کافه و رستوران ...

خب چرا باهاش اردواج نکردی