2777
2789
عنوان

پسری که بگه

727 بازدید | 90 پست

بهتون یه مدت دیگه بگذره با مادرم صحبت کنم بیشتر دربارت حالا اگه خاستگار بهتری داشتی میتونی ازدواج کنی

ولی تا زمانی که اون جوری که میخام نباشی  با مادرم دربارت دیگه حرف نمیزنم ,😐 اصلا شاید خانوادم راضی نباشن ولی تا دوسال اینده میام خاستگاریت

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکلیفش با خودش معلوم نب چندسالتونه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بگو زر نزن 

من شخصیتم خیلیم درسته 

قرار نیست هر طور تو بخوای تغییرش بدی 

منم منتظر تو ننشستم  ک بیای منو بگیری 

من خودم هر وقت حس کنم  زمانشه میرم ازدواج میکنم‌

کنسلعیییی

من ۱۹ ایشون ۲۶

دکش کن بابا بزا بفهمه ریس کیه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بگو زر نزن من شخصیتم خیلیم درسته قرار نیست هر طور تو بخوای تغییرش بدی منم منتظر تو ننشستم ک بیای من ...

اینجور بگم 😂😁😁

جدی برخوردتون اینه 

یامن خیلی سادم 

دکش کن بابا بزا بفهمه ریس کیه

نمیدونم باو اصلا دوست دارم اینا نمیگه میگه که من فقط خوشم میاد ازت سکه این چیزارو کلا ۵ تا بیشتر میگه مهریه نمیکنم 

جهزیه که گفته گردن ماع

۲۰ تومن حلقه براش بخریم😐

من ۱۹ ایشون ۲۶

اگه برگردم دوران مجردیم اصلا واسه ازدواج عجله نمیکنم میذارم سن ۲۵ اینا با یه پسر ۳۰ ساله بگیر پولدار دوست میشم و بعدشم ازدواج کاری که خواهرشوهرم کرد من ۵ ساله ازدواج کردم نه خونه داریم نه ماشین ۶ ماهه ازدواج کرده رفت مرکز استان هم خونه گرفت هم چند وقت پیش ماشین خریدن تمام جهیزیه هم شوهرش داره میخره