اگه برگردم دوران مجردیم اصلا واسه ازدواج عجله نمیکنم میذارم سن ۲۵ اینا با یه پسر ۳۰ ساله بگیر پولدار ...
نگفتم چه جشن عقدی واسه دختره گرفت تازه با اینکه وضع پدرشوهرمم خوبه ولی خوب خسیسه اما پسره واسش کم نذاشت با این کیسا ازدواج کنید که همه کار براتون میکنن والا
نمیدونم باو اصلا دوست دارم اینا نمیگه میگه که من فقط خوشم میاد ازت سکه این چیزارو کلا ۵ تا بیشتر میگ ...
اخه تو ۱۹ سالته تا کجا ها رفتی این سن فقط واسه تفریح و عشق ووحاله ن این ک التماس یه بلاتکلیفو کنی بگیرت
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اینجوری نگو ارزش خودت میاد پایین ، بگو من شمارو با این شرایط نمیتونم قبول کنم ، بسلامت بعدا بلاک
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
عشق حال ؟تورم کنکور دانشگاه بی کاری حرفای مردم که تو ترشیدی و....
۱۹ سالگی ترشیدی؟
کجا زندگی میکنی مگه؟
خدایی من ۳۰ ازدواج کردم اکثر دخترفامیلامونم همین سن بودن
کجاها ب شما میگن ترشیده بگو خدایی
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن