2777
2789
عنوان

پسری که بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 90 پست
همچین چیزی مگه گیر ما میاد 😂😂😁

انقدر سیاست داشت اصلا به هیشکی نمیگفت دوست پسرمه که گفت تو مغازه ای که کار میکرده دیده پسره خوشش اومده پسره از طریق صحبت با صاحب مغازه اومد جلو و ازدواج کردن مای ساده هم باور کرده بودیم تا چند وقت پیش که داشت عکسای عقد تو گالریش رو نشون میداد دیدم یه عکس با لباسای چند سال پیش خواهر شوهرم با همون پسره تو حرم امامرضا دارن فهمیدم بابا اینا ۳،۴ ساله دوستن مسافرتم میرفتن خواهرشوهرم سر همین مشهد رفتنش گفته بود یه کار تو آژانس هواپیمایی مشهد برام پیدا شده نزدیک یک ماه رفت مشهد بعدم برگشت گفت جور نشد قبول نکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هرپسری بعد دوماه سه ماه میاد خاستگاری؟ یا به خانوادت نشون میده خود مادرم میگه حق نداری باهاش کا ...

هر پسری بعد دو سه ماه نمیاپ خاستگاری ولی ایشون از حرف زدنش مشخصه اصلا ادم درستی نیس 

اینجوری که گفته میخواد ببینه طرف حسابش کیه ، میخواد ببینه ساده ای ، گشته مرده‌ش هستی ، میتونه روت حساب باز کنه یا نه 

اگه الان شل کنی ممکنه بعدا ازدواج کنی باهاش ولی سوارت میشه 

خیلی پیامش بد بود بنظر من 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ما مشهدیم اکثرا توسن ۱۳/۱۴ سال ازدواج میکنن

منم دوست مشهدی زیاد دارم همه همسن خودم و مجردن شما احتمالا اطرافشید درسته؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه تو مشهدیم

عجیبه ولی ندیدم خدایی ۱۳ ساله ازدواج کنن تو مشهد بابا کلانشهره 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

انقدر سیاست داشت اصلا به هیشکی نمیگفت دوست پسرمه که گفت تو مغازه ای که کار میکرده دیده پسره خوشش اوم ...

سه چهار سال دوست بود خب من الان پنج ماه ایشون میگن به یه سال تا دوسال که رسید مبام خاستگاریت

خلاصه میگم شاید شد ازدواج کردیم وضع مالیش خوبه منم خاستگاز نداارم هیچی حتی بی کار معتاد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

سه چهار سال دوست بود خب من الان پنج ماه ایشون میگن به یه سال تا دوسال که رسید مبام خاستگاریتخلاصه می ...

اون پسره کلا اینجوریه پشت سر خواهرشوهرم موس موس میکنه میمیره براش انقدرم اخلاق خواهرشوهرم گنده که نگو ینی به پسره بگه بمیر میمیره ینی من واقعا موندم اینو از کجا و چجوری پیدا کرده

اون پسره کلا اینجوریه پشت سر خواهرشوهرم موس موس میکنه میمیره براش انقدرم اخلاق خواهرشوهرم گنده که نگ ...

شاید اولشه همین عروس خالم پسر خالم براش میمره کلا ۱۴ سالش بود ازدواج کرد پسر خالم ۲۳ بود  الان ۵ ساله میگذرهاز ازدواجشون هرروز یه دست لباس نو میپوشه کادووتولد ایفون میخره براش کلا ی ماه دوست بودن بعد ازدواج

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

شاید اولشه همین عروس خالم پسر خالم براش میمره کلا ۱۴ سالش بود ازدواج کرد پسر خالم ۲۳ بود الان ۵ سال ...

افرین چون کسیو پیدا کرده ک عاشقشه

منم مث دختر خالت کلا سه تا دوس پسره پایه گرفتم تا ۳۰ سالگی 

همه هم واسه خوشحال کردن من همه کاری کردن دستم بم نزدن ولی خودم کات میکردم باشون یکیشون تااخر باهام بود کوچکتربن مشکلی برام پیش میومد کلی نذری میداد مشکلم حل شه و همه درامدشو برام خرید میکرد ارزوش این بود با من بره بیرون یه مدت نبودش من با شوهرم اشنا شدم و ازدواج کردم وفتی ب این گفتم خودکشی کرد چقد الان ب نذرهاش نیاز دارم چون از ته دل بود

میخام بگم دوس پسرت عاشقت نیست و عجله کردی بگرد ادم خودتو پیدا کن