2777
2789
من دوتا اپل دارم یه آیفون..چهارتا سامسونگ مدیونی فکرکنی دارم پز میدم؛-))) j۵اما قرا ...

٢ تا اپل يه ايفون😂😂😂 همش يكيه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره لامصب فقط بدیش اینه😂😂 موقع امتحانا پدرم درمیاد تا بتونم از گوشیم تقلب کنم😂😂

یکی عین خودم پیدا شد که از رو گوشی تقلب کنه😂

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮
اره لامصب فقط بدیش اینه😂😂 موقع امتحانا پدرم درمیاد تا بتونم از گوشیم تقلب کنم😂😂

واي منم بابام پارسال رفته بود بي خبر j7خريده بود برام سر امتحان نميتونستم درش بيارم از بس بزرگ بود😕😕😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
٢ تا اپل يه ايفون😂😂😂 همش يكيه 

نه بقیشو بخشیدم به جاریم ؛-))))))

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
یکی عین خودم پیدا شد که از رو گوشی تقلب کنه😂

اره بابا واسه میانترما نمیخونم که از گوشی تقلب میکنم

فقط شب امتحان ترم اونم ۱۲ شب تا موقع امتحان میخونم😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
واي منم بابام پارسال رفته بود بي خبر j7خريده بود برام سر امتحان نميتونستم درش بيارم از بس بزرگ ...

باز از قاب که درمیارم نازک میشه 

با قاب که عین تلویزیون ضایعس😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕