2777
2789
از من تو ۲۵ سالگی داره افتادگی پیدا میکنه و خیلیییی نرم و شله 😑😑 متنفرم

من که تا پروتز نکنم بیخیال نمیشم

سه بار شیردهی، هی لاغر کردن و رژیم های غیر اصولی ترکوند سینه هام رو

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه عادت کردن بدون سوتین الان مادرم دعوام میکنه نمیدونم چکار کنم 🥲

عزیزم اول اسفنجی ها بگیر که زیاد اذیت نشی بعد مثلا سفت نبند

اما کم کم سفت ش کن

خیلی سفت هم خوب نیست نرمال

مهمه حتما ببند فرم بدن ت بهم میرزه

من که تا پروتز نکنم بیخیال نمیشمسه بار شیردهی، هی لاغر کردن و رژیم های غیر اصولی ترکوند سینه هام رو

منم دلم میخواد پروتز کنم

منم بعد حاملگی بیشتر شل شدن

دخترمم شیر خشک میخوره اصلا شیر نداشتم من

ولی از جای بخیه ها میترسم و شوهرمم میگه نه همینجوری خوبه اما خودم اعتماد به نفس ندارم

منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله 🤣😭

عه جدی ؟ من تمرینات تند و هوازی می رفتم پس برم سراغش ممنون عزیزم

بله عزیزم، تند و هوازی ضربان قلب رو میبره بالا و چربی سوزی رخ میده

ولی قدرتی حجم میده ، برای سینه هم عضلاتشو قوی میکنه و باعث میشه سینه بالا کشیده شه

فقط صبور باش💚انشاءالله نتیجه میگیری

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اگ سایزت کوچیکه عجیبه ک شل بشنورزش قدرتی منظورمه یعنی آروم و با تمرکز شنای پوش آپ برو، عضلات سینت قو ...

این توصیه برای چی هست؟

سفت شدن یا بزرگ شدن؟

وقتی دیگه شل و افتاده بشه کاریش نمیشه کرد

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

منم دلم میخواد پروتز کنم منم بعد حاملگی بیشتر شل شدن دخترمم شیر خشک میخوره اصلا شیر نداشتم من ولی از ...

بخیه که چیزی نیست به مرور کمرنگ میشه بعدشم تو چشم نیست که،

من که آنقدر رفتم تو مخ شوهرم ، قشنگ مغزش رو شستشو دادم 🥲 داره کم کم راضی میشه

این توصیه برای چی هست؟ سفت شدن یا بزرگ شدن؟ وقتی دیگه شل و افتاده بشه کاریش نمیشه کرد

سفت شدن

میشه اتفاقا عزیزم،من دیدم خیلیا تغییر کردن با ورزش

ولی ب درجه افتادگی سینه هم بستگی داره

تو نت ی عکسی هست درجه افتادگی سینه رو از کم تا خیلی زیاد با عکس نشون داده، قطعا افتادگی هرچی زیاد تر باشه پروسه نتیجه گیری از ورزش طولانی تر و کمتره

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بخیه که چیزی نیست به مرور کمرنگ میشه بعدشم تو چشم نیست که، من که آنقدر رفتم تو مخ شوهرم ، قشنگ مغزش ...

جدی

من تا میام برم رو مخش میگه خوبه من راضیم خیلیم خوبن میگم نه سفت و خوش فرم میگه پسندیدن منه که پسندیدم

نمیذونم چرا براش مهم نیست که خودم راضی نیستم از این وضع 🥲

منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله 🤣😭