2777
2789

دوستان عزیزم !حالم خییییلی بده وارزوی مرگ دارم من هییچ وقت انقد ناامی. نشده بودم همیشه خودم مشکلاتم و به بهترن شکل حل میکردم اما دیگه نمیتونم ارزوی مرگ دارم !!!!!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خداوند درهای رحمتشونو روتون بازتر کنن الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

چی شده ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

برای اینکه قضیه رو متوجه بشین باید از اول قضیه براتون بگم ببخشید اگ وسط تایپ اشتباه داشتم من اثرا حالم خوب نیست !خیلی طولانی تایپ میکنم وبعد خودتون میخونید ومتوجه میشید !!!!

گاهی وقتا بعضی چیزا دست خودمون نیست یهو میبینی منه نوعی که مشکلات سخت تر رو ساده حل کردم الان توی این موقعیت هیچی رو نمیتونم تغییر بدم

اینجاست که توکل مفهوم پیدا میکنه چشماتو ببند و اجازه بده خدا مشکلت رو حل کنه بسپر به خود خود خودش و واقعا رهاش کن در لحظه ای که رهاش میکنی مشکلت حل میشه اینو باور کن لطفا که قدرت خدایی نداریم ما بشر هستیم با قوانین دو دو تا چهار تایی و توانایی های محدود

از قالب قوی خودت بیا بیرون  و اجازه بده دست های  قدرتمند خداوند دست هات رو بگیره

وقتی ساده کم نمیاری مشکلاتت بزرگتر و عمیق تر میشن و راه حل ها هم به همون نسبت سخت تر و دست نیافتنی تر

درست زمانی که به توکل حقیقی و واقعی دست پیدا کنی تازه میتونی آرامش رو تجربه کنی اینو از من بشنو زیاد تجربه شو دارم

میبینی مشکلاتی که برات پیش میاد اصلا طبیعی و نرمال نیست و واسه هر کسی پیش نمیاد به خودت میگی انگار مشکلات عجیب غریب زندگی باهام سر شوخی دارن و با هر کس صحبت کنی تعجب میکنه که چه جوری تا الان دووم آوردی ولللللی از یه جایی دیگه نباید به خودت تکیه کنی من نمیدونم مشکلت چیه ولی این قاعده کلی زندگی منه که به سختی و با رنج و قیمت گزاف بهش دسترسی پیدا کردم

تا جایی که در توانت هست تلاش کن و اوضاع رو تغییر بده ولی وقتی دیگه اوضاع از دستت خارج شد فققققط توکل کن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است