2777
2789
باشه اکی بلاخره چند دسته مرد داریم با وقار سر سنگین یا خاله زنک

الان من به شما بگم سرسنگینم؟ 

شم اگه تا الان بجای این سوالات و تیکه ها یک سوال اعتقادی پرسیده بودی متوجه لازم بودن حضور بنده میشدی 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

شما که البته از طرز حرف زدنت معلومه ازدواج نکردی ولی یه خانوم اصلا دوست نداره شوهرش بره باچند تا زن ...

مردا واقع بین تر از زنان مثلا شما از حرفات معلومه دعوا داری هر کی حرف مخالف بزنه، ولی مردا اینجوری نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا واقع بین تر از زنان مثلا شما از حرفات معلومه دعوا داری هر کی حرف مخالف بزنه، ولی مردا اینجوری ن ...

خدا پدرتو بیامرزه 

۹۰ درصد پاسخ خانم به سوال استارتر معمولا تیکه اهانت سوال بیجا و غیره است 

من خودم بارها پاسخ سوال استارتر میدونستم ولی میگم خدایا یعنی یه نفر نیست همین رو بگه بهش؟؟؟ 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

شما که البته از طرز حرف زدنت معلومه ازدواج نکردی ولی یه خانوم اصلا دوست نداره شوهرش بره باچند تا زن ...

اره منم دوس ندارم شوهرم وارد دنیا و طرز فکر زنا بشه بخصوص بعضی زنا یه چیزا میگن از زندگیشون که پسری که ازدواج نکرده دیدش در مورد زندگی زناشویی فرق کنه ولی درکل بد نیست بستگی به شخصیت مردا داره مردی که بیشتر سرش تو گوشی و درون گرا هست و اغلب مجرد میاد اینجا

مردا واقع بین تر از زنان مثلا شما از حرفات معلومه دعوا داری هر کی حرف مخالف بزنه، ولی مردا اینجوری ن ...

ماشاءالله اخلاق آقایون خوب میشناسید خدا شما رو برای همسرتون حفظ کنه

الان شوهرتون مشکلی نداره میخاین اخلاق آقایون بشناسید؟

مگه من چی میگم اینجا با چه آقایی حرف زدم و چی گفتم وقتی پیامارو میخونم تشخیص میدم چرا شوهرم باید مخالف باشه بهش گفتم مرد هم هست و حرف میزنن

الان من به شما بگم سرسنگینم؟ شم اگه تا الان بجای این سوالات و تیکه ها یک سوال اعتقادی پرسیده بودی مت ...

خب یه سوال اگه یک زن متاهل یا یک مرد متاهل بدون خبر داشتن همسرش اینجا درحال چت با جنس مخالفش باشه گناه محسوب نمیشه؟

الان شوهرتون مشکلی نداره میخاین اخلاق آقایون بشناسید؟

من تازه ازدواج کردم اول ازدواج خیلی اختلافات پیش میاد حرفای تندی که می‌زنیم و بی عقلی مون، تو دانشگاه اساتید دانش خانواده میگفتن دنیای مردا با زنا فرق میکنه و کلا فکرها، من یه حرفی میزنم که یکی به خودم بگه ناراحت میشم ولی نه از تو داغون ولی مرد فرق می‌کنه همون حرف غرورشو له می‌کنه و تجربشو اول زندگیم دارم

خب یه سوال اگه یک زن متاهل یا یک مرد متاهل بدون خبر داشتن همسرش اینجا درحال چت با جنس مخالفش باشه گن ...

اگه در حد حرف زدن معمولی تو یه تاپیک باشه چه مشکلیه اگه مثلا درخواست دوستی بدن و کلا دوست مجازی باشه بده