2777
2789
خب یه سوال اگه یک زن متاهل یا یک مرد متاهل بدون خبر داشتن همسرش اینجا درحال چت با جنس مخالفش باشه گن ...

چت به چه معنا؟ حرف خصوصی با قصد بد؟ قطعا آره 

ولی سوالی باشد حرفی باشد روابط کاری باشد چت و غیر چت ندارد. 

کلا فضای مجازی فرقی با فضای حقیقی ندارد حتی شاید بدتر هم باشد در مواردی 

مورد با مورد فرق داره 

اینها نیاز به برسی دارد 

توصیه ما این است فضای چت رو همانند اتاق در بسته در نظر بگیرید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مثلا تو همین تاپیک داریم دل و قلوه می‌دیم که گناه باشه

تا جایی که یادمه گفتین اومدین آقایون رو بیشتر بشناسید فک کنم با اون آقابزرگوار همکار هستین خدا خیرتون بده که دغدغه همه چیو دارید.                                                                     موفق و پیروز باشید

چت به چه معنا؟ حرف خصوصی با قصد بد؟ قطعا آره ولی سوالی باشد حرفی باشد روابط کاری باشد چت و غیر چت ند ...

مثلا همین چت های ما در اینجا 

خب اینکه میگید همانند اتاق در بسته پس باید همسرمون هم آگاه باشه یعنی بدونه

خدا شمارو خیر بده دعاتون ارزونی خودتون نیاز به خیر خواهی شما نیست

باشه ممنون برای دعات آروم باش چرا فشاری میشی.                  گفتم یعنی اومدی آقایون بهتر بشناسی دیگه خب چرا با خانم های اینجا بحث میکنی این آقا بزرگوار هستن شما هم به شناختت برس

مثلا همین چت های ما در اینجا خب اینکه میگید همانند اتاق در بسته پس باید همسرمون هم آگاه باشه یعنی بد ...

حکم فقهی رو باید فقیه بپرسید 

آن فقه است

بنده پاسخگو سوالات اعتقادی و شبهات هستم 

البته از لحاظ اخلاق و تربیت شما اگه ناخواسته وارد مسائلی شدید که اگه شوهرتون متوجه بشه و تخم بدلی و شکاکی در ایشان بیوفته نباید بگید 

حتی بازگو کردن گناه خود گناه تازه ای است 

اون مساله اجازه شوهر فقهی است و باید از خود مرجع و یا نماینده مرجع تقلیدتون بپرسید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

ممنون موفق و پیروز باشید

مرسی 

انشالله سلامت و عاقبت بخیر باشید

اره منم دوس ندارم شوهرم وارد دنیا و طرز فکر زنا بشه بخصوص بعضی زنا یه چیزا میگن از زندگیشون که پسری ...

خب اگه دوست نداری پس چطور خودت با حضور و هم صحبتی با مردا خوشت میاد در ضمن ایشون گفتن دوتا بچه هم دارن

حکم فقهی رو باید فقیه بپرسید آن فقه استبنده پاسخگو سوالات اعتقادی و شبهات هستم البته از لحاظ اخلاق و ...

اععع چه جالب بریم کارمونو کنیم بعد به شوهر نگیم که تخم بددلی نیوفته دارید از این راه وارد میشید پس اونطور خودتونم فکر کنم همسرتون خبر نداره میاید و نمیگید که تخم بددلی تو دلش نیوفته

شما عوض اینکه صورت مسئله رو پاک کنی میتونی درست حلش کنی و کاری نکنی که اگه شوهرت فهمید بد دل بشه واقعا که شیوتونو فهمیدم

یعنی شما تو زندگیت با هیچ مردی حرف نزدی؟؟؟؟

چرا مگه میشه با کارمند بانک با راننده تاکسی برای دادن آدرس ولی اینطور که شما میگی نه والا تو مجردی هم صحبت نکردم پشیمونم نیستم پس بزار شوهرت هم با خانما صحبت کنه و زنا رو بشناسه چی میشه مگه واقعا چه زندگی اُپنی میشه