2777
2789
هر کاربردی برای خانم ها داره برای ما هم داره نی نی مال خانم ها نیست که نی نی مال بابا هم هست من دو ت ...

عییی چندش

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

اختیار دارید مگه جایی هست که آقایون نباشن اینا سرجهازی هستن همه جا میان

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آدم خوابو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده به خواب رو هیچ وقت بهمچنین

اینجا مثل ایتا و تلگرام نیست 

اینجا سایت است 

سایت هم بدون عضویت میشه مطالبش رو خوند 

واقعا شما نمیدونی نیازی به عضویت نیست؟؟؟

الان از حساب کاربری خروج بزنید و سایت رو باز کنید 

ببینید میشه تاپیک ها رو خوند یا خیر 

اگه خیر که حق باشماست 

اگه میشه خوند پس بنده درست گفتم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

عرض کردم که اینجا همانند یک پاساژ شیشه ای است که از بیرون کاملا پیداست احساس امنیتی وجود ندارد الان ...

ولی چرا حس میکنم خیلی بیکاری.                                           قبول کن دیگه به خانمتون من از طرف همه ی خانم های اینجا قول میدیم چیزی نگیم میگیم فقط آقای بند خداتون وقت شون پره دارن سوال های خانم های نی نی سایت جواب میدن

اینجا مثل ایتا و تلگرام نیست اینجا سایت است سایت هم بدون عضویت میشه مطالبش رو خوند واقعا شما نمیدونی ...

مگه من گفتم برای همه باز نمیشه من میگم شخصیت خودتونو حفظ کنید و نیاید هر کس حق انتخاب داره و آقایی که سایت زنونه رو انتخاب میکنه از نظر من شخصیت سطحی داره من خودم به عنوان یه زک اصلاااا نمیتونم قبول کنم شوهرم حتی تو سایت بدون عضویت بچرخه 

مگه من گفتم برای همه باز نمیشه من میگم شخصیت خودتونو حفظ کنید و نیاید هر کس حق انتخاب داره و آقایی ک ...

سآیت زنانه نیست چون پروفایل مردانه دارد 

موفق باشید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بنده سال ها مطالعه و تحت نظر اساتید برجسته بوده و هستم الانم شاگردی میکنم

باشه بابا فهمیدم دانشمندی میگم کارتون چیه انقد سخت حرف میزنم یا هنوز دیپلم نگرفتین مشاوری دکتری معلمی 

چیش خوبه اونوقت

مشورت میکنیم درباره اخلاق آقایون برای اینکه شوهرامونو بشناسیم اتفاقا مردا رو بهتر میشناسیم شما یه گروه زنونه میخای خب برو تو تلگرام یا جای گروه بزن اینجا که نمیشه ممنوع کرد چیش بده، تو دانشگاه و بیرون میگن چرا زن و مرد جدا باشند باز اینجا میگن چرا زنونه نیست

باشه بابا فهمیدم دانشمندی میگم کارتون چیه انقد سخت حرف میزنم یا هنوز دیپلم نگرفتین مشاوری دکتری معلم ...

بنده ارشد دارم الهیات 

مشورت میکنیم درباره اخلاق آقایون برای اینکه شوهرامونو بشناسیم اتفاقا مردا رو بهتر میشناسیم شما یه گر ...

شما که البته از طرز حرف زدنت معلومه ازدواج نکردی ولی یه خانوم اصلا دوست نداره شوهرش بره باچند تا زن درموردش صحبت کنه