2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی انقدر اُپن هستید که خانومتون با صحبت با خانوما مشکلی نداره بعد سوالات شرعی جواب میدید دُم خروس ...

اوپن؟ بنده در چندین پلتفرم در زمان های که وقت آزاد دارم پاسخو سوالات هستم 

بنده شاید روزانه کلی مراجعه کننده داشته باشم 

چ حضوری چه تلفنی چه پیامکی چه در پلتفرم ها 

اینجا هم یکی از آن پلتفرم هاست 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

یعنی انقدر اُپن هستید که خانومتون با صحبت با خانوما مشکلی نداره بعد سوالات شرعی جواب میدید دُم خروس ...

اوپن؟ بنده در چندین پلتفرم در زمان های که وقت آزاد دارم پاسخو سوالات هستم 

بنده شاید روزانه کلی مراجعه کننده داشته باشم 

چ حضوری چه تلفنی چه پیامکی چه در پلتفرم ها 

اینجا هم یکی از آن پلتفرم هاست 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

گفتید سوال اعتقادی طلبه هستین؟

حوزی نیستم 

سوالی دارید خدمتتون هستم

خب دقیقا کارتون چیه در چه زمینه فعالیت میکنید؟

سوال اعتقادی بپرسید در خدمت هستم 

موفق باشید

سوال اعتقادی بپرسید در خدمت هستم موفق باشید

آقای محترم مشکل اینه که ما خانوما  حضور شما در این سایت  رو دوست نداریم ونمیخواییم شما تو اینجا حضور داشته باشید و میخواییم یکم راحت باشیم

آقای محترم مشکل اینه که ما خانوما حضور شما در این سایت رو دوست نداریم ونمیخواییم شما تو اینجا حضور ...

عرض کردم که 

اینجا همانند یک پاساژ شیشه ای است که از بیرون کاملا پیداست 

احساس امنیتی وجود ندارد 

الان مثلا ۱۰۰ نفر بدون عضویت دارن همین مطلب من و شمارو میخونن 

حداقل روزی ۲۰۰ پرسش از بنده میپرسن در همین سایت فقط عرض یک ساعت حدودا 

همین الان سربرگ هام از صدتا گذشته و شماره نداره 

واقعا وقت ندارم خیلی به سوالای غیر مربوط شما پاسخ بدم 

سوال اعتقادی بود خدمتتون هستم 

موفق باشید

ن دیگه نشد من اول باید بدونم کی هستین کارتون چیه بعد شناخت کافی طبق کارتون سوالم رو بپرسم

بنده سال ها مطالعه و تحت نظر اساتید برجسته بوده و هستم الانم شاگردی میکنم 

عرض کردم که اینجا همانند یک پاساژ شیشه ای است که از بیرون کاملا پیداست احساس امنیتی وجود ندارد الان ...

آدم خوابو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده به خواب رو هیچ وقت بهمچنین