2777
2789

همه هستن,البته بیشتر خانوما هستن

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

چرا انتخابتون اینجاست؟؟؟

انتخابم؟ انتخاب از دو یا چند چیز است 

مشابهی ندارد این سایت 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاربردی برای خانم ها داره برای ما هم داره نی نی مال خانم ها نیست که نی نی مال بابا هم هست من دو ت ...

موافق نیستم چون بنظرم بیشتر دقت کنید کاربرد برای خانم ها بیشتر زحمت بچه هم بیشتر گردن خانم هاست شما وقتتون بزارید روی کارتون بهتره خانما خودشون حواس شون هست

والا برا خانومای 14 15 سال ب بالا بود ( ینی از دوره ای ک پریودی شروع میشه هورمون احساسات دستخورده میشن و ادم نیاز داره با یکی حرف بزنه)

ول الان پر شده از آقایون الاف و بیکار 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چرا برنامه هایی هستند که شما میتونید گروه بزنید و صحبت کنید چرا اینجا؟؟چرا بین خانوما؟؟؟

من چند تا پلتفرم دیگه هم دارم که فعالیت خاص خودمو دارم 

اینجا بنده به سوالات اعتقادی پاسخ میدم که غالبا پاسخ صحیحی نمیبینم براش 

یا حداقل نصف نیمه پاسخ میدن و غلط 

البته خودم هن از معلومات این سایت برای زندگی شخصی خودم استفاده میبرم 

تاپیک نمیزنم اینجا کاری ندارم اینجا 

فقط پاسخ میدم و یا مطالبی که به دردم میخوره رو استفاده میبرم 

می‌بیند که تاپیکی ندارم 

و عرض این ۵ ماه حدود ۹۰۰۰ نظر دادم که حدود ۹۰ درصدش پاسخگویی به سوالات سخت اعتقادی بوده 

اینجوری سوالات و یا شبهه ای داشتید بپرسید تا پاسخ بنده رو بشنوید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

هر کاربردی برای خانم ها داره برای ما هم داره نی نی مال خانم ها نیست که نی نی مال بابا هم هست من دو ت ...

سایتی داریم ب اسم ددی سایت میتونین گور نا مبارک و ببرین اونجا😏 ول حیف ک آدم ی کرمی داره ت بدنش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببخشید خانومتون با اینجا اومدن مشکلی نداره؟؟

خیر مشکلی نداره الحمدالله 

از استارتر تقاضا می‌شود پاسخ به کاربر  را بدهید که به بنده توهین کرده است 

سپاس

موافق نیستم چون بنظرم بیشتر دقت کنید کاربرد برای خانم ها بیشتر زحمت بچه هم بیشتر گردن خانم هاست شما ...

عرض کردم چرا اینجام.