2777
2789
عنوان

صبح یکی از همکارام یه سوال پرسید

504 بازدید | 39 پست

از اون موقع تو فکرم همش 

گفت شوهرم گفته راستی از همکارات بپرس بینم حقوقشونو چیکار میکنن چون من هزارتونم بهش نمی‌دم تازه ازش پولم میگیریم ، گفتم والا من از روز اول حقوقم ویژه و باهم خرج میکنیم ، خیللللللللی دلم شکست چون واقعا من اگر کمک نکنم مثل کارتن خوابها میشیم ، شوهر اون شغلش آزاد شوهر من کارمند اصلا نمی‌رسیم تا سر ماه 

خانم های شاغل شما بگید پولاتونو چیکار میکنید ؟؟؟؟

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

من خرج زندگی میکردم‌

با هم خرج میکردیم وام و قسط و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دلتون شکست؟

چه اشکالی داره که شما هم توی بهتر زندگی کردن کمک کنید؟

شاید شوهر ایشون مجبور باشه خیلیییی بیشتر و سخت تر کار کنه تا از پس مخارج بر بیاد

شما محبت میکنید که توی مخارج کمک میکنید

الان که دیگه سرکار نمیرم ،ولی اون زمان که خودم درآمد داشتم تا قرون آخرش تو خونه خرج میشد.کیف میکردم خودمم.اصلا کارت من ،کارت تو نداشتیم.میگفتیم کارت سامان،کارت صادرات..

دوتایی کار میکردیم ،دوتایی خرج میکردیم، دوتایی کیف میکردیم،

من که شاغل نیستم فعلا ولی حقوق دو تا کارمند پس انداز خاصی متاسفانه با این شرایط نمیزاره در صورتی که ...

ولی هستن اقوام که دو نفر کارمندن

خانوم توی خرید ماشین و زمین کمک کرده البته بگم سمت ماها از اون چیزا نیست به نام بزنن 

عزیزم سبک زندگیتون فرق داره 

کارمند نمیرسونه

شوهرت باید کار دوم پیدا کنه که با توجه به حقوق شما و خرج شما عمرا این کار بکنه

اون خانمم شوهرش کارش آزاده شاید ی وقتایی از پس انداز خودش بده به شوهرش کار آزاد نوسان درآمد داره

به نظرم اینکه به قرون پول نده تازه پول هم بگیره خیلی بی معنیهمن میگم زن یه بخشی از درآمدشو مشارکت کن ...

منطقی نیست

چطور اونوقت خانمای خانه دار بخورن و بخوابن و یه چیزیم بگیرن؟! بعد یه شاغل مثل چی هم کار خونه کنه هم بیرون پوستش کنده بشه چیزیم از شوهرش نگیره تازه حقوقشم خرج کنه؟ 

من با همکار استارتر موافقم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)