2777
2789
عنوان

صبح یکی از همکارام یه سوال پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست

زندگی مشترکه بعدشم الان واقعا زندگیا سخت شده زن و مرد دوشادوش هم باید کار کنن تا به یجایی برسن و پیشرفت کنن

بنظرم ناراحت نشو اتفاقا خیلیم کارت درسته

زندگیتو با بیرون زندگیه کسی مقایسه نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقمو تا یک سال و دوسه ماهه اول کمک خرج شوهرم میکردم. بعد ی دعوایی پیش اومد و ادعا کرد تو حقوق نداری و من دارم خرج زندگیو میچرخونم. منم از همون روز سفت پاش وایسادم و نه دیک بهش پول کمک کردم بلکه هرچیم بهش پول داده بودما باهاش حساب کتاب کردم و ازش پس گرفتم. خلاصه اش این شد ک تو این دوسال کار کردنم.  سیصد پول نقد گرفتم. حدود دویستم طلا خریدم. 

کارمندی با ازاد خیلی فرق داره.زندگیتو با ایشون مقایسه نکن.زندگی مشترک که این حرفا رو نداره.منم زمانی که شاغل بودم حقوقمو خرج خونه نمیکردم چون لازم نبود.درامد شوهرم میرسید به همه چی ولی اگه نمیرسید خرج میکردم و مشکلی هم نداشتم

چند ماهه هر چی دستم میاد میدم شوهرم و بدهیا به شدت بدهکاریم الان ۵ماهه نرفتم ارایشگاه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

عزیزم من کار بیرون ندارم ولی درامد دارم قسمت عمده ی پیشرفت زندگی مشترکمون مدیون درامد منه. این خانمایی که میگن هیچی از حقوقمونو خرج خونه نمیکنیم پس چی کارش میکنن؟ من عشق میکنم با پولم خانوادمو ببرم مسافرت وسیله برای خونه بخرم.برای پسرم و همسرم کادو بگیرم و... اینا عزیزای منن پس پولمو واسه کی خرج کنم؟ البته همسرمم کل حقوقشو خرج خانواده میکنه

شاغل نیستم  ولی یکی از اشنامون ک خبر دارم بنده خدا هیچی شوهرش نمیگیره براش همش بهش میگه خودت شاغلی برا خودت بخر درواقع پول خانم هم اگ خودش چیزی نیاز داشته باشه هم تو زندگی خرج میشه ولی اقا هیچ خرجی برا زنش نمیکنه 

عزیزم سبک زندگیتون فرق داره کارمند نمیرسونهشوهرت باید کار دوم پیدا کنه که با توجه به حقوق شما و خرج ...

عزمزمه مرد ها هم تا یک حدی توان دارن اونا هم گناه دارن وضع مملکت واقعا خرابه و فشار زیاده ..چه اشکالی داره زن و مرد با هم برا زندگی شون تلاش کنن؟؟ الان کشور های اروپایی که فشار اقتصادی انقدر نیست زن و مرد باهم کار میکنن و منت هم نمیزارن و چرخوندن زندگی رو فقط وظیفه یک نفر نمیدونن!!

عزیزم من کار بیرون ندارم ولی درامد دارم قسمت عمده ی پیشرفت زندگی مشترکمون مدیون درامد منه. این خانما ...

مثلا ما ۲۰تومن حقوقومونه. دو تومن نهایتاهر ماه خرج کنبم. بقیه اشو پس انداز میکنیم 

عزمزمه مرد ها هم تا یک حدی توان دارن اونا هم گناه دارن وضع مملکت واقعا خرابه و فشار زیاده ..چه اشکال ...

میتونه ی بیزینس کوچیک با خانومش راه بندازه مثل آنلاین شاپ لوازم التحریر و ساعت و لباس بچه و...

نگفتم بره بیل بزنه بمیره که

با ی شغل نمیشه چرخوند حقیقته

با ی شغلم نمیشه پس انداز پیشرفت کرد مخصوصا کارمند

پس شغل دوم واجبه 

عزیزم چی میگی والا پیج اینستا دیدم زنه پرستار شوهرش هم کار میکنه بازم آنلاین شاپ لباس دارن خواستی آیدیش بدم ببین

ا👏 👏 برای کسی که قدر شناس نیست بهترین کارو کردی

بعلههه و خانواده شوهرم ادعا کردند کار نرو شوهرت از پس مخارج بررمیااااد. 

منی ک ۲۰تومن حقوقم بودا جلوی روی خودم همسرم به خانوادش گفت پنج تومنش میدن و میخام نره کار،  😏

میتونه ی بیزینس کوچیک با خانومش راه بندازه مثل آنلاین شاپ لوازم التحریر و ساعت و لباس بچه و...نگفتم ...

نه لازم ب دیدن نیست کلا گفتم تو این اوضاع نمیشه فقط از یک نفر توقع داشت دو شیفت و سه شیفت کار کنه خرج خانواده بده بهتره هردو باهم تلاش کنن تو زندگیشون

2790
2778
2791
2779
2792