2777
2789
عنوان

فردا سگم میاد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 54 پست
عمرشون محدوده باید براشون سنگ تموم بزاریم چون اونا ی بخش کوچیکی از خاطراتموننن ولی ما تموم زندگی اون ...

جالبه که کل زندگی و خاطراتشون ماییم 🥺😭حتی شب خواب صاحبشونو میبینن 

من نمیخوام کم بزارم که روزی پشیمون بشم🥺

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

جالبه که کل زندگی و خاطراتشون ماییم 🥺😭حتی شب خواب صاحبشونو میبینن من نمیخوام کم بزارم که روزی پشیم ...

ب این چیزا فکر نکنیم همین ک الان هستن عالیه بیا خصوصی عکسشو بفرستم برات 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگ ولش کن فقط غذای خوب و ماست کم چرب و مرغ ابپز بده بهش وقتی هم سرحال شد قرص انگل بده همین خوب م ...

درسته مرسی از راهنماییتون نگهداری از شیتزو چطوره؟

بعد نظرتون در مورد غذا خشک چیه

ب این چیزا فکر نکنیم همین ک الان هستن عالیه بیا خصوصی عکسشو بفرستم برات

باشه عزیزم درخواست دادم

واکسن هاری از واجباته😐 واکسن نزنه پسفردا از بیماری های بدتر میمیره به سادگی

توضیحش مفصله اما واکسن کلا اشتباهه ،چرا سگای خیابون ک واکسن نمیزنن مریض نمیشن؟؟؟من اطلاعات میدم عزیزم میتونید پند بگیرید یا ملال،بدتر داریم بیماری وارد بدنشون میکنیم چندساله سگ دارم واکسنم نزدم از هرچی سگ دیدم سالم ترن از یه منبع موثق دارم میگم

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

توضیحش مفصله اما واکسن کلا اشتباهه ،چرا سگای خیابون ک واکسن نمیزنن مریض نمیشن؟؟؟من اطلاعات میدم عزیز ...

شما مگه میبینید که اونا مریض نمیشن؟ یا میبینید که چقدر عمر کردن؟ عمر یک سگ خونگی که واکسن میزنه حداقل ۱۰ تا ۱۴ ساله مگه عمر یک سگ خیابونی چقدره فوقش ۵ سال

🍫🍭🔮💖💕
توضیحش مفصله اما واکسن کلا اشتباهه ،چرا سگای خیابون ک واکسن نمیزنن مریض نمیشن؟؟؟من اطلاعات میدم عزیز ...

در ضمن واکسن هاری رو شما برای سلامتی خودتونم دارید میزنید نه فقط اون سگ

مگر اینکه کلا سگتون با هیچ حیوان دیگه ای در ارتباط نباشه و محرومش کنبد از بودن با بقیه ی سگ ها

🍫🍭🔮💖💕
درسته مرسی از راهنماییتون نگهداری از شیتزو چطوره؟بعد نظرتون در مورد غذا خشک چیه

خواهش میکنم عزیزم خیلی راحته چون مهربون حرف گوش کنن غذا خشکم حتما یه وعده در روز بهش بده بزار عادت کنه اما الان ک اومد غذا خشکو پودر کن با ماست کم چرب بدش تا وقتی کامل دندون دربیاره بتونه بخوره چون شیتزو خیلی شکمو هس تند تند غذا میخوره یا دل درد میگیره یا مبپره گلوش بزار به ۶,۷ماه ک رسید غذا خشک بدون ماست بدش کم کم بخوره عادت کنه

خواهش میکنم عزیزم خیلی راحته چون مهربون حرف گوش کنن غذا خشکم حتما یه وعده در روز بهش بده بزار عادت ک ...

درسته ممنون عزیزم ❤️

در ضمن واکسن هاری رو شما برای سلامتی خودتونم دارید میزنید نه فقط اون سگمگر اینکه کلا سگتون با هیچ حی ...

خب شما خیلی زود بحرف من میرسید من برای کسی ک خواهان اگاهی نیس نظری ندارم،بچه هام از چیزی محروم نیستن بهترین زندگی رو دارن خیلی معاشرتین،و دور از بیماری واکسنها

درسته ممنون عزیزم ❤️

خواهش میکنم گلم بچتو از الان مریض نکن یچیز میگمت علم پزشکی کلا منسوخه ،واکسن چ واسه ادم چ حیوون فقط مستعد بیماری میکنه و غلطه اینو کسی بمن گفت ک خودش بهترین پزشک روسیه هس و چندین پانسیون بدون واکسن داره 

خب شما خیلی زود بحرف من میرسید من برای کسی ک خواهان اگاهی نیس نظری ندارم،بچه هام از چیزی محروم نیستن ...

اوکی ولی هرگز نمیرسم، اطرافم ده ها نفر دیدم عمر سگشون ۱۸ سال هم بوده حتی ولی واکسن میزدن 

سلامت سگ ربطی به زدن واکسن نداره بستگی به غذا و کیفیت زندگیش داره

احتمالا شما از اون دسته افرادید که مخالف واکسن زدن برای بچه ها و انسان هم هستید در اینصورت حرفی باقی نمیمونه

🍫🍭🔮💖💕
شما مگه میبینید که اونا مریض نمیشن؟ یا میبینید که چقدر عمر کردن؟ عمر یک سگ خونگی که واکسن میزنه حداق ...

شما سگ خیابونیه ۵ساله دیدید؟من سگ سراغ دارم شیتزو تریر ۲۵سالشه توی عمرش یه واکسنم نزده ببین شما برو تمام سگاتو واکسینه کن من برای شما حرفی ندارم چون زمان توضیح گذشته ملا یا پند دیگ هم ریپلای نکن دوست عزیز