2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم میشه لطفا اگر تونستین ازشون سوال کنین من چطوری میتونم در ازای بخشش مهریه تو کمترین زمان طلاق بگی ...

تشریف میبری ثبت اسناد مهریه رو میبخشی مشروط به حق طلاق ( حتما باید وکالت حق طلاق رو شوهرت اونجا بهت بده )

اینم بگم حق طلاق با آقاست ایشون باید کاملا با این مورد موافقت بکنه اگه شوهر موافقت نکنه شما ۱۰۰۰ بار هم مهریه رو ببخشی به معنی این نیست حق طلاق به شما بدن

🟢 آنلاین

اگر آقا هیچ جوره راضی به طلاق نشن من چطوری میتونم طلاق بگیرم؟

اول یه سوال بپرسم

طلاق رو برای چی نیاز داری ؟

معمولا برای دو چیز میخان :

ازدواج مجدد

خروج از کشور

🟢 آنلاین

اول یه سوال بپرسمطلاق رو برای چی نیاز داری ؟ معمولا برای دو چیز میخان :ازدواج مجدد خروج از کشور

نه عزیزم هیچکدوم بخدا قسم ، همسرم مریض روانی هست توهم داره من زندونیم تو خونه خرجی نمیده دست بزن داره خسته شدم

نه عزیزم هیچکدوم بخدا قسم ، همسرم مریض روانی هست توهم داره من زندونیم تو خونه خرجی نمیده دست بزن دار ...

خب این نیازه طلاق نداره

خونه رو ترک کن برنگرد

به زور که نمیتونه برگردونه

تصور کن طلاق رو هم کامل گرفتی و رفتی

در ضمن نیاز به بخشش مهریه هم نیست

( البته همه چیزایی که بالا گفتم فقط در صورتی انجام بده که تصمیمت قطعی هست و نمیخای دیگه به هیچ عنوان برگردی )

🟢 آنلاین