2777
2789
عنوان

فردا سگم میاد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 54 پست
خواهش میکنم گلم بچتو از الان مریض نکن یچیز میگمت علم پزشکی کلا منسوخه ،واکسن چ واسه ادم چ حیوون فقط ...

آره واقعا دیدم سگایی که زیاد واکسن میزنن و غذا خشک میخورن زود میمیرن منم کمتر غذا خشک دادم اما واکسنو نمی‌دونستم 

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

اوکی ولی هرگز نمیرسم، اطرافم ده ها نفر دیدم عمر سگشون ۱۸ سال هم بوده حتی ولی واکسن میزدن سلامت سگ رب ...

من از دسته افرادیم ک ب یسری چیزا رسیدم ک شما تا عمر داری نمیرسی ک خب واقعا حرفی باقی نمیمونه من حرفمو بشما نزدم به خانم استارتر زدم شما مخالفی ریپلای نکن و نظراتت رو برای خودت نگه دار

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما سگ خیابونیه ۵ساله دیدید؟من سگ سراغ دارم شیتزو تریر ۲۵سالشه توی عمرش یه واکسنم نزده ببین شما برو ...

هیچ سگی ۲۵ سال عمر نمیکنه عزیزم چنین چیزی وجود نداره نهایتش ۲۰ ساله 

🍫🍭🔮💖💕
آره واقعا دیدم سگایی که زیاد واکسن میزنن و غذا خشک میخورن زود میمیرن منم کمتر غذا خشک دادم اما واکسن ...

شما یه سر توی اینستا ببین چجور ب سگاشون میرسن اما چقدر عمر میکنن؟درگیر هزارتا بیمارین،اگرم میگم غذا خشک بخاطر کیسه ی مقعدیه چون نژادهای کوچک قادر نیستن کیسشونو خودشون خالی کنن باید ماهی یگ بار خالی بشه و اگر غذای خشک نخورن سخت و با درد خالی میشه و یکی بخاطر دندوناشون گفتم جرم کمتری میگیره اگر کنار غذای خونگی غذا خشک بخورن البته شما خودت سگ داری فقط چون پرسیدی🥰

شما یه سر توی اینستا ببین چجور ب سگاشون میرسن اما چقدر عمر میکنن؟درگیر هزارتا بیمارین،اگرم میگم غذا ...

سگ دارم اما اینارو نمی‌دونستم عزیزم ولی دیدم هر چی واکسن میزنن و فقد غذا خشک میدن سگا مریض میشن و عمرشون کمتر میشه ☹️

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

سگ دارم اما اینارو نمی‌دونستم عزیزم ولی دیدم هر چی واکسن میزنن و فقد غذا خشک میدن سگا مریض میشن و عم ...

اشکال نداره هرزمانی ک بهش برسی دیر نیس،شیتزوتون اومد؟