شومانا مدیر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 عنوان فردا سگم میاد 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 54 پست یه شیتزو خریدم فردا میارنش 🥺صاحبش نمیتونسته نگهش داره گذاشته بود تو بالکن تو این سرما راضی نمیشد رایگان بده منم پول دادم خریدم🥺خیلی کوچوله 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست 1403/09/14 | 03:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 من خرگوش دارم دوساله خدایی حونممم میدم براش کلا هرماه کلی خرج غذا و آجیل و تشوقیش میشه ولی وظیفهمه ح ... واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن نگه دارن و خونه کوچیکه گذاشتن تو بالکن طفلی مریض شده 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8481 واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن ... آخ گفتی دقیقا طفلکو ب خودت وابسته میکنی لعنتی بعد ولش میکنی کلا حیوون اسباب بازی دستشون میکنن بعد دلشون زد بیخیالش میشن کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 اگه سوالی درمورد سگ داشتی میتونس از من بپرسی اطلاعاتم بالاست ممنون عزیزم از شیتزو هم نگهداری کردی؟من یه سگ دیگه ام دارم پیکینیزه اما در مورد شیتزو اطلاعی ندارم 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
سودا_۴۱ عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1520 ممنون عزیزم از شیتزو هم نگهداری کردی؟من یه سگ دیگه ام دارم پیکینیزه اما در مورد شیتزو اطلاعی ندارم جای دستشویی بلده تازه خریدی عروس دریایی
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 آخ گفتی دقیقا طفلکو ب خودت وابسته میکنی لعنتی بعد ولش میکنی کلا حیوون اسباب بازی دستشون میکنن بعد دل ... 🥺🥺بیشتر برای پوز دادن میارن بعد دلشونو میزنه من الان یه پیکینیز دارم ۳ ساله دارمش فکر اینکه یروز ازم دور بشه دیوونم میکنه به ما و بچه ام هم خیلی وابسته است 😍 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
unicorn1990 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 597 واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن ... اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون اهن ساده واسش بگیر جلدش نارنجیه یه روز درمیون نیم سیسی بهش بده زود خوب و سرحال میشه شیتزو بدنش قویه دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8481 🥺🥺بیشتر برای پوز دادن میارن بعد دلشونو میزنه من الان یه پیکینیز دارم ۳ ساله دارمش فکر اینکه یروز ا ... من همیشه ترس از دست دادنشو دارم🙂دلم میخواد تا هروقت کناره بهترین زندگی رو داشته باشه کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 جای دستشویی بلده تازه خریدی هنوز نیوردنش چون شهر ما نیستن شنیدم اذیت میشه گفتم من میخرم گفت آموزش دادم اما اگه بلد نیست هم مربی میگیرم 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 من همیشه ترس از دست دادنشو دارم🙂دلم میخواد تا هروقت کناره بهترین زندگی رو داشته باشه فکر اینکه از دست بدمش روانیم میکنه 😭بعد بعضیا هی میان میگن چند سالشه کی میمیره 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
شکلات000 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2159 ممنون عزیزم از شیتزو هم نگهداری کردی؟من یه سگ دیگه ام دارم پیکینیزه اما در مورد شیتزو اطلاعی ندارم آره شیتزو دارم الانعه فک کردم سگ نداشتی تاحالا اولین بارته برای همین گفتم😁 🍫🍭🔮💖💕
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون ... گفت بهش واکسن زدن🤔 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8481 فکر اینکه از دست بدمش روانیم میکنه 😭بعد بعضیا هی میان میگن چند سالشه کی میمیره عمرشون محدوده باید براشون سنگ تموم بزاریم چون اونا ی بخش کوچیکی از خاطراتموننن ولی ما تموم زندگی اوناییمخیلی دوسش دارمبمونین واسمون ایشالا کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شومانا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6116 آره شیتزو دارم الانعه فک کردم سگ نداشتی تاحالا اولین بارته برای همین گفتم😁 آها 😂❤️نه داشتم از بچگی سگ داشتم از همه مدل به جز شیتزو گفتم شاید نگهداریش فرق داشته باشه 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
unicorn1990 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 597 گفت بهش واکسن زدن🤔 خب دیگ ولش کن فقط غذای خوب و ماست کم چرب و مرغ ابپز بده بهش وقتی هم سرحال شد قرص انگل بده همین خوب میشه اون شربتو یادت نره عالیه من ب بچه هام میدم شیتزو هستن دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+
شکلات000 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2159 اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون ... واکسن هاری از واجباته😐 واکسن نزنه پسفردا از بیماری های بدتر میمیره به سادگی 🍫🍭🔮💖💕