2777
2789
عنوان

فردا سگم میاد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 54 پست
من خرگوش دارم دوساله خدایی حونممم میدم براش کلا هرماه کلی خرج غذا و آجیل و تشوقیش میشه ولی وظیفهمه ح ...

واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه 

طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن نگه دارن و خونه کوچیکه گذاشتن تو بالکن طفلی مریض شده

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن ...

آخ گفتی دقیقا طفلکو ب خودت وابسته میکنی لعنتی بعد ولش میکنی کلا حیوون اسباب بازی دستشون میکنن بعد دلشون زد بیخیالش میشن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه سوالی در‌مورد سگ داشتی میتونس از من بپرسی اطلاعاتم بالاست

ممنون عزیزم از شیتزو هم نگهداری کردی؟من یه سگ دیگه ام دارم پیکینیزه 

اما در مورد شیتزو اطلاعی ندارم 

آخ گفتی دقیقا طفلکو ب خودت وابسته میکنی لعنتی بعد ولش میکنی کلا حیوون اسباب بازی دستشون میکنن بعد دل ...

🥺🥺بیشتر برای پوز دادن میارن بعد دلشونو میزنه 

من الان یه پیکینیز دارم ۳ ساله دارمش فکر اینکه یروز ازم دور بشه دیوونم می‌کنه به ما و بچه ام هم خیلی وابسته است 😍

واییی خرگوش🥺خیلی دوست دارم از بچگی خرگوش داشتم ولی الان نه طفلی هارو میارن بعد یادشون میاد نمیتونن ...

اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون اهن ساده واسش بگیر جلدش نارنجیه یه روز درمیون نیم سیسی بهش بده زود خوب و سرحال میشه شیتزو بدنش قویه

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

🥺🥺بیشتر برای پوز دادن میارن بعد دلشونو میزنه من الان یه پیکینیز دارم ۳ ساله دارمش فکر اینکه یروز ا ...

من همیشه ترس از دست دادنشو دارم🙂دلم میخواد تا هروقت کناره بهترین زندگی رو داشته باشه 

جای دستشویی بلده تازه خریدی

هنوز نیوردنش چون شهر ما نیستن شنیدم اذیت میشه گفتم من میخرم گفت آموزش دادم اما اگه بلد نیست هم مربی میگیرم 

من همیشه ترس از دست دادنشو دارم🙂دلم میخواد تا هروقت کناره بهترین زندگی رو داشته باشه

فکر اینکه از دست بدمش روانیم می‌کنه 😭بعد بعضیا هی میان میگن چند سالشه کی میمیره

ممنون عزیزم از شیتزو هم نگهداری کردی؟من یه سگ دیگه ام دارم پیکینیزه اما در مورد شیتزو اطلاعی ندارم

آره شیتزو دارم الان

عه فک کردم سگ نداشتی تاحالا اولین بارته برای همین گفتم😁

🍫🍭🔮💖💕
اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون ...

گفت بهش واکسن زدن🤔

فکر اینکه از دست بدمش روانیم می‌کنه 😭بعد بعضیا هی میان میگن چند سالشه کی میمیره

عمرشون محدوده باید براشون سنگ تموم بزاریم چون اونا ی بخش کوچیکی از خاطراتموننن ولی ما تموم زندگی اوناییم

خیلی دوسش دارم

بمونین واسمون ایشالا

آره شیتزو دارم الانعه فک کردم سگ نداشتی تاحالا اولین بارته برای همین گفتم😁

آها 😂❤️نه داشتم از بچگی سگ داشتم از همه مدل به جز شیتزو گفتم شاید نگهداریش فرق داشته باشه

گفت بهش واکسن زدن🤔

خب دیگ ولش کن فقط غذای خوب و ماست کم چرب و مرغ ابپز بده بهش وقتی هم سرحال شد قرص انگل بده همین خوب میشه اون شربتو یادت نره عالیه من ب بچه هام میدم شیتزو هستن

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

اصلا بهش واکسن نزن بدتر میشه این واکسنا بدرد نمیخوره فقط بدنو ضعیف میکنه،شربت سان استول انسانی بدون ...

واکسن هاری از واجباته😐 واکسن نزنه پسفردا از بیماری های بدتر میمیره به سادگی

🍫🍭🔮💖💕