2777
2789

اول از همه بگم ۲۲ سن منه ۲۶ سن دوسپسرم 

و موقعیتی که توش هستم اینه که این رابطه رو ادامه بدم یا نه و میخوام رک و صادقانه شرایطو مطرح کنم

منو دوسپسرم از لحاظ وضعیت مالی و خانوادگی فرهنگی اختلاف طبقاتی داریم و وضع مالی خانواده من خیلی بهتره و توی رفاه بزرگ شدم و به این شرایط عادت دارم به خریدای زیاد به مسافرتای بریز بپاشی و کلا اینطور خرج کردنا و چالش مالی زیاد تو ذهنم تعریف نشده و حقیقتا کشش استرس های مالی رو ندارم و از بچگی هر چی خواستم پدرم بهم مهیا کرده

دوسپسرم تو شرایط سختی بزرگ شده حمایت مالی از طرف خانواده هیچ وقت نداشته و از بچگی خودش کار میکنه و الان هم خرج خانوادش رو هم میده 

با این حال این که از صفر صفر توی این شرایط اقتصادی افتضاح ایران الان به جایی رسیده که خرج خانواده میده من خیلی بهش افتخار میکنم به جنم و عرضش ، ولی خب تحت فشار مالی هم هست بالاخره یه نفره باید به دوش بکشه و به همین خاطر شکل من نمیتونه زندگی کنه و محدودیت هایی داره از لحاظ مالی ولی باز با این حال کم نمیذاره به من ، سعی میکنه همیشه بهترینارو بهم فراهم کنه و مطمئنم سخت هم هست بهش اما به روی خودش نمیاره و واسه من خوب خرج میکنه با این‌که اصلا توقعی ندارم و دلم میسوزه و دوست دارم من هم خرج کنم ولی اصلا نمیذاره

خیلی هم اهل کاره و عرضه داره ولی خب توی این مملکت هم کسی که ساپورت مالی نداشته باشه آنچنان نمیتونه پولدار بشه🥲خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره ، بسیار متعهده ،همیشه حرف از ازدواج میزنه و تو آیندش منو دیده و دلش گرمه بهم ، ولی نمیدونم که اگه شرایط همین باشه و منی که به قناعت عادت ندارم بعدا میتونم باهاش بسازم یا نه🥲چون میدونم اون خرجایی که من تو خونه پدر میکنم رو توانشو نداره اما همیشه میگه درستش میکنم همه چیو حل میکنم تو فقط یه کوچولو تحمل کن 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایطم عین تو بود و تونستم 

معلومه زیادم عاشق نیستی که اگر بودی به خودت مطمین بودی 

نه اینکه بگی میتونم یا نه ...

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

منم شرایطم عین تو بود و تونستم معلومه زیادم عاشق نیستی که اگر بودی به خودت مطمین بودی نه اینکه بگی م ...

خیلی خیلی دوسش دارم 

ولی دوست دارم منطق و عقلو هم در نظر بگیرم بحث یه عمر زندگیه

خوب عزیزم باید خودت برای هر اتفاقی که ممکنه با ازدواج با این آقا ممکنه بیوفته اماده کنی چون شرایط شما کاملا باهش فرق داره البته اگه عشق عمیق بیستون باشه میتونی در غیر این صورت یواش یواش خسته میشی ومجبور ترکش کنی حالا فکرات کامل بکن واحساسی هم فکر نکن عاقلانه

اول که پسری که تو این مملکت زحمت میکشه و تلاش میکنه و حرکتی میزنه حتی اگه بجایی هم نرسه قابل تقدیره چون عرضشو داشته و بنظرم هیچ دختری صرفا بخاطره بی پولی پسری رو ول نمیکنه بخاطره بی عرضگی ولش میکنه، شما اگه دنبال عشق و ساختنه رابطه  بودی که حرف از رفاه و زندگیه بی نقص خونه ی پدریت که همونم پدرت یشبه بهش نرسیده حرف نمیزدی، من شخصا حاضرم با کسی که عاشقشم از صفر بسازم اصلا با هم بسازیم اونم وقتی ببینم جای پیشرفت داره، بنظرم اگه دودلی واضح بهش بگو نمیتونم باهات بسازم،دنباله یکیم که همه چیشو ساخته و حاضر و آمادس،گناه داره

پشت من خدا بوده همیشه ...

بعد شوهر خواهرتون سواستفاده نکرد از این شرایط؟ پدرتون اوکی بود که ساپورت کنه؟

نه پسر خیلی خوبیه. اره چرا نباشه، بعد از ازدواج همه عضو یک خانواده ایم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خیلی خیلی دوسش دارم ولی دوست دارم منطق و عقلو هم در نظر بگیرم بحث یه عمر زندگیه

خب کسی بدون لباس زیاد و رفاه زیاد نمرده 

منم نمردم

الان 7 ماهه هیچ لباسی نخریدم همش همون قبلیا

برامم مهم نیست چون آرامش دارم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...