2777
2789
عنوان

مچ‌گیری شوهرم ⁉️

1001 بازدید | 44 پست

بیایید که نی نی سایت رو منم تاثیر گذاشت همینجوری خیلی الکی به شوهرم حساس و مشکوک شدم 😡

یعنی همه چیز عادی عادی بود دیدم شوهرم یه خانمی همکارش به اسم کوچک صدا میزنه اومدم یکم خودم براش لوس کنم ناز بکشه اداش در آوردم مثلا گفتم سووولماززززز دیدم یجوری شد دیگه من بیشتر کفری شدم گفتم خب چرا سوولمازززز رو نگرفتی ‼️

دیگه ما گوشی همدیگه تا حالا چک نکردیم گفت بخدا چیزی نیست ببین دیدم تو گوشی سیو کرده Sulmaz H بعدش گفتم باید گوشیت بدی گفت نمیدم فقط در حضور خودم همینجوری بیین تو پیام ها و گروه ها نروووو❗️

عاقا دخترا که همه به اسم ذخیره بعد گروه ها مثلا دوستان قدیم، دانشکده فنی اینا همه پر دختر پسر به همه هم پیام جدا از گروه‼️

قبل اینستا خودش خیلی مثلا مدلینگ و بلاگری اینا دوست داره دخترا اینجوری زیاد فالو داشت الان دیدم فقط فالو نیست کلا پیام و چت زیاده❌

حالم بد شد گوشی دادم دستش گفتم فقط برووو خونه تون فعلا هم سمت من نیا دیگه 😡

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

ای بابا شروع شد .ولی 

از اعتمادت سو استفاده کرده اما شما یه فرصت بهش بده طلاق اخرین راهه اینایی ک میان میگن طلاق بگیر گوش نکن زندگیتو بساز دختر

دوست داشتن یک مجموعه رفتاره نه یک کلمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال منم بد شد، بگو پاکسازی کنه، جدی برخورد کن

دلم خوش بود میگفتم حداقلش تو اینستا میبینم مثلا دو تا لایک کرده ویدئو رقص و اینا حداقلش دیگه سمت فیلم ناجور نمیره الان کلا یه جوری شدم معلوم نیست گوشیش چی توشه میگه جلوی خودم فقط توی پیام ها هم نرووووو 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بگو پیچ و پاک کن 

پیج جدید بزنه 

همکارو فامیل و آشنا فالوش باشن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ای بابا شروع شد .ولی از اعتمادت سو استفاده کرده اما شما یه فرصت بهش بده طلاق اخرین راهه اینایی ک میا ...

طلاق چی بخدا تازه ازدواج کردیم یعنی هنوز عقدیم نرفتیم زیر سقف خودمون اصلا من حساس نبودم حتی میدونستم قبل دوست دختر داشته اونم میدونست منم دوست پسر داشتم این چیزا اصلا نبود بین ما 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

من فقط میدونم کسی که ریگی به کفشش باشه استرس میگیره گوشیش چک بشه طلاکه پاکه چه منتش به خاکه

میگه جلو خودم چک کن فقط توی پیام های شخصی نرو ‼️

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

چقد میترسیدم خیانت می‌دیدم و می‌شنیدم 

الان سر زندگی خودم اومد🫠

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️