2777
2789
عنوان

مچ‌گیری شوهرم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 44 پست
چیزی بوده یعنی ⁉️ سکته رو زدما ‼️

اگه چیزی نبود که از ترسش پیشت نمینشست و نمیگفت پیاما رو نخون 

از ترس رسوا نشدنش گفته پیاما رو نخون

من بودم همون لحظه میگفتم یا باید پیاماتو تک تک بخونم یا اگه نزاری بخونم کلا باهات کات میکنم و تمام

اگه چیزی تو گوشیش نبوده به نظرت دلیلی داشت بگه گوشی دست خودم باشه و پیاما رو نخون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما که سنتی نبوده با هم دوست شدیم عاشق هم شدیم اومد خواستگاری ولی قبلش دوست دختر و اینا داشته رابطه ه ...

گذشته ادما نشون دهنده خود واقعی شونه و شخصیت شوونه و ذات شونو نشون دادن ،،، آدما هیچ وقت عوض نمیشن

اره همین بهترین کاره حالا فعلا هوای مجردی تو سرشه اروم و منطقی بدون و بدوبیراه بخواه بگو همچین که من ...

بخدا حرفهای شما دلگرمی میده همش میگم همینه چون خودمم هنوز فاز مجردی هستم اینا تجربه دارم ولی داره ته دلم هم یکم خالی میشه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بخدا حرفهای شما دلگرمی میده همش میگم همینه چون خودمم هنوز فاز مجردی هستم اینا تجربه دارم ولی داره ته ...

نه عجله نکن 

کم کم برو جلو 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اگه چیزی نبود که از ترسش پیشت نمینشست و نمیگفت پیاما رو نخون از ترس رسوا نشدنش گفته پیاما رو نخونمن ...

عصبی شدم دستم میلرزید اصلا نفهمیدم چی به چیه همینجوری دیدم همه به اسم سیو کرده پروفایل ها همه دخترا عکساشونه پیام و استیکر و اینا هم با همه زیاد بود از خانواده و دوستاش تا بقیه اصلا اعصابم خورد شد گوشی دادم دستش گفتم برووو خونه خودتون دیگه 😭

چ خاکی تو سرم کنم ⁉️

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

عصبی شدم دستم میلرزید اصلا نفهمیدم چی به چیه همینجوری دیدم همه به اسم سیو کرده پروفایل ها همه دخترا ...

تا زوده تمومش کن و کات کن

به نظر من با پدرتم مشورت کن

بگو بابا یکی و میشناسم که جریانش با شوهرش(جریان امروز خودتو تعریف کن)

بگو همچین چیزی واسش پیش اومده از شوهرش جدا شده

البته اگه پدرت خیلی باهوش باشه سریع متوجه میشه واسه خودت پیش اومده

پس سعی کن خیلی نامحسوس ازش بپرسی و ببینی کار درست چیه

ولی دختر اگه من بودما سریع ازش جدا میشدم از این واست شوهر خوب در نمیاد پس نشانه ای که بهت داده شده رو لطف خدا بدون و باهاش تموم کن

تا زوده تمومش کن و کات کنبه نظر من با پدرتم مشورت کنبگو بابا یکی و میشناسم که جریانش با شوهرش(جریان ...

مرسی عزیزم میرم نماز بعدش میام جواب کامل میدم

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

مرسی عزیزم میرم نماز بعدش میام جواب کامل میدم

باشه عزیزم‌ برو 

منم برم یکم کتاب بخونم بعدش شاید برم بیرون

اگه نرفتم بیرون یک ساعت دیگه که متاب خوندم تموم شد آنلاین میشم

اما اگه رفتم‌ بیرون وقتی برگشتم آنلاین میشم

یادت نره به صورت نامحسوس با پدرت مشورت کنی

پدرا خیلی باهوش و منطقین همیشه بهترین راه حل رو میدن

اگه نمیگم به مادرت بگو چون مادرت ممکنه سریع متوجه بشه جریان خودته و دچار دلشوره میشه

فعلا عزیزم

تا همین یکی دو ساعت پیش بخدا سرش قسم میخوردم چه میدونم شاید نی نی سایت حساسم کرده

ببین عزیزم دو راه داری یا خودتو گول بزنی و بگی نی نی سایت حساسم کرده وبعدا پشیمون شی یا بچسبی نامحسوس به ماجرا ببینی چیه 

با افتخار لرم❤️

من اصلا درصدی احتمالش هم نمیدادم این دیگه از کجا نازل شد!!!

منم احتمال نمیدادم از چشام بیشتر بش اعتماد داشتم 

نمیدونم دنیا داره ب کجا میرسه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

من اصلا درصدی احتمالش هم نمیدادم این دیگه از کجا نازل شد!!!

ببین اگه نزاشته بخونی یه ریگی به کفشش هست

از نظر من بشین صحبت کن و پیامایی که از بعد عقدتونه رو بخون

چون این حق توعه

و تصمیم درست بگیر که فردا بعد عروسی و از بین رفتن دخترانگیت دوباره تکرار بشه

عزیزم ببخشید 

اصلا همه حرفام و فراموش کن

من که خدا نیستم بدونم

من نباید دخالت میکردم

من نمیدونم به چه دلیلی گفته پیاما رو نخون 

من ازت عذر میخوام و ازت میخوام حرفام و فراموش کنی

خودت از خواه بطلب که راه درست و بهت نشون بده و هرچی صلاحته پیش بیاد

عزیزم شب خوبی داشته باشی

خدانگهدار

دوست عزیز 

شما که همکلاسی اکستون هستین و دوست داشتین که اکستون با همسرتون دوست بشن و با هم غریبه نباشین 

الان از این رفتار شوهرتون ناراحتین فکر نمی‌کنین خودتون راحتش کردین همین اول ازدواج موضعتون رو مشخص کنین بعدا پشیمون میشین 

دوست عزیز شما که همکلاسی اکستون هستین و دوست داشتین که اکستون با همسرتون دوست بشن و با هم غریبه نباش ...

من اشتباه میکردم غلط کردم اصلا نمیدونستم همچین چیزی ساده اینقدر اعصابم خورد میکنه 😭

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌