2777
2789
عنوان

مچ‌گیری شوهرم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 44 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اشتباه کردی که 

باید میرفتی تک تک پیاماش و میخوندی ببینی اون گروه ها چیه

چرا گفته نباید پیاما رو بخونی!

دیگه مشخصه چیا تو اون پیاما بوده که گفته نخونیش

بچه داری یا نه؟

از این واست شوهر خوب درنمیادا!

ببین چی میگم!اگه بچه نداری کارت خیلی راحته!

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

اگه میبینی اوضاع داغونه طلاق بگیر

تا جوونی طلاق بگیر

پا تو سن بزاری و با یکی دیگه علنن جلوی چشت با یکی اوکی بشه و خوش بگذرونه چی!(اتفاقا همین پارسال یه خانمی با تقریبا چهل و خ رده ای سال واسم تعریف کرد که دخترش تازه ازدواج کرده و شوهرش بهش خیانت کرده و ....) 

عقدی شما و خیلی خوبه که هنوز سرخونه زندگیت نرفتی و بچه نداری ، حواستون باشه (اما نامحسوس ) بتونید یهویی مچ شو بگیرید اگر خطایی دیدید مطمئن باشید این آدم درست بشو نیس و اگر مدتی فتز آدم خوبا رو بگیره ، ذاتش عوض نمیشه

بگو پیچ و پاک کن پیج جدید بزنه همکارو فامیل و آشنا فالوش باشن

میخواهم بگم هم پیج پاک کنه هم گوشی فرمت کنه بعدش هم اسامی درست ذخیره کنه Sulmaz یعنی چی آخه ذخیره کنه خانم فلانی همکار مثلا 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

یعمی مردی هست که این چیزارو نداشته باشهپس این مردای خوب کجان

تا همین یکی دو ساعت پیش بخدا سرش قسم میخوردم چه میدونم شاید نی نی سایت حساسم کرده 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نه می تونی تغییرش بدی نه کنترلش کنی از ما گفتن

به همینش راضی بودم مثلا تو اینستا لباس خواب و شب و اینا تن مانکنا برا من میفرستاد گفتم برا منه ذوق و شوق نشون میده مثلا‼️

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

میخواهم بگم هم پیج پاک کنه هم گوشی فرمت کنه بعدش هم اسامی درست ذخیره کنه Sulmaz یعنی چی آخه ذخیره کن ...

اره همین بهترین کاره 

حالا فعلا هوای مجردی تو سرشه 

اروم و منطقی بدون و بدوبیراه بخواه 

بگو همچین که من خط قرمزهارو رعایت میکنم 

توام باید رعایت کنی 

وگرنه 

منم میشم عین خودت اگه دوسداری مانعی نیست 

ببین جوابش چیه 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اشتباه کردی که باید میرفتی تک تک پیاماش و میخوندی ببینی اون گروه ها چیهچرا گفته نباید پیاما رو بخونی ...

هنوز تو عقدیم گفت گوشی بگیر دستت خودم هم پیشت میشینم برو همه جا گوشی نگاه کن فقط وارد پیام ها نشو نه پیامک نه وات نه جای دیگه پیام ها رو نخون چون شخصیه ‼️ منم یکم زیر و بالا کردم کفری شدم دادمش گفتم برو خونه تون فعلا هم سمتم نیا 😢

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نخوندی پیاما رو ؟؟ مشخصه چی بوده که گفته نخون

گفت وارد پیام ها نشو همینجوری نگاه کن گوشی عکس ها دفترتلفن ولی توی خود پیام ها با هر مخاطبی نشو 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

عقدی شما و خیلی خوبه که هنوز سرخونه زندگیت نرفتی و بچه نداری ، حواستون باشه (اما نامحسوس ) بتونید یه ...

ما که سنتی نبوده با هم دوست شدیم عاشق هم شدیم اومد خواستگاری ولی قبلش دوست دختر و اینا داشته رابطه هم داشته من مشکلی ندارما ولی میگم نکنه پس هنوز همونه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

هنوز تو عقدیم گفت گوشی بگیر دستت خودم هم پیشت میشینم برو همه جا گوشی نگاه کن فقط وارد پیام ها نشو نه ...

ببین چه چیزایی تو گوشیش داشته که گفته نرو پیاما رو بخون!

دختر سنت کمه ذوق و شوق ازدواج و داری 

شایدم خیلی عاشقش باشی و بخوای چشم پوشی کنی

اما اصلا آینده قشنگی با این آقا نخواهی داشت!

هرکسی گفت گوشی شخصیه فقط میخواد کثافت کاریاشو پنهان کنه وگرنه دلیلی نداره که بگه پیاما شخصیه

تو قراره زنش بشی

ببخشید این و میگم ولی در آینده حتی عضو خصوصی هم و میبینین و .... پس گوشی یه چیز شخصی و خصوصیه چرت و پرتی بیش نیست

خدا خیلی دوستت داره که اول راه همچین نشانه بزرگی و دیدی!

مگه مامور مخفی و ... اس که حتی زنش نباید پیاماش و بخونه!

تو اگه شوهرت بگه گوشیتو بده ببینم آیا تو از ترست پیشش میشینی و بگی پیامام و نخون؟اگه چیزی تو گوشیت نباشه که رسوا شی