2777
2789
عنوان

تعصب بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست
شوهر دختر خاله من بختیاریه ب شدت ادم خوبیه قشنگ معلومه بزرگ زادس ی جوری دختر خالمو دوس داره و عاشقان ...

خب ببین پس هیچ ربطی به قومیت نداره خودشون آدم خوبین ربطی به نژاد و قوم و قبیله و گروه نداره اصلا

این حرف ها کلا چرته ترک و لر ومورد و بلوچ همه آدمن و بینشون خوب و بد پیدا میشه ربطی نداره بگی بختیاری مهمون نوازش یا تورک دست و دلبازی یا اصفهانی خسیسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعصب بیجا رو هیچی خوب نیس. حتی خانواده. مادر نسبت ب پسرش تعصب داره تعصب بیجا، باعث میشه ک ب دیگران ت ...

بله من هم معتقدم اول از همه آدم باید تلاش کنه حق رو ببینه و کار اشتباه کسی رو تأیید نکنه ، حتی اگر نزدیک ترین افراد زندگیش باشن. 

@niniyar_3  

ایشون دقیقاً شروع کرده به همه داره توهین می‌کنه چرا هیچ رسیدگی نمی‌کنید شما

مثل اینکه توهین کردن تو این سایت آزاد شده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

@niniyar_3 ایشون دقیقاً شروع کرده به همه داره توهین می‌کنه چرا هیچ رسیدگی نمی‌کنید شمامثل اینکه توه ...

منم امروز چندین بار نی نی یار رو تگ کردم تو تاپیک های مختلف 

فحش های خیلی خیلی بدی میدادن اصلا رسیدگی نشد 

منم امروز چندین بار نی نی یار رو تگ کردم تو تاپیک های مختلف فحش های خیلی خیلی بدی میدادن اصلا رسیدگی ...

الان این خانم از یک ساعت پیش داره تو همه تاپیک‌ها توهین می‌کنه جالبه من چند تا گزارش براش زدم نی نیا رو تک کردم هیچ ترتیب اثری داده نشد این خانمم همینجوری داره واسه خودش توهین می‌کنه اگه توهین کردن آزاد شده ما هم می‌تونیم دهنمونو باز کنیم هرچی که لایقشه بهش بگیم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بله من هم معتقدم اول از همه آدم باید تلاش کنه حق رو ببینه و کار اشتباه کسی رو تأیید نکنه ، حتی اگر ن ...

افرین دقیقا. من مادرم همینجوریه. درادامه مثالی ک زدم مامان من همونجوریه . مقصر برادرم باشه خودشو اتیشم بزنه جلوش نمیگه نه.  میگه تو مقصری . 

parasoo1989@
الان این خانم از یک ساعت پیش داره تو همه تاپیک‌ها توهین می‌کنه جالبه من چند تا گزارش براش زدم نی نیا ...

من فکر کردم نی نی یار رو اشتباهی تگ کردم یعنی یه نی نی یار رو تگ کردم که ساعت کاریش نبوده 

ولی بعد دیدم درست هم بوده 

متاسفانه اصلا پیگیری نمیکنن 

تو خونه تاپیک هایی که در مورد خانه داری و شاغل بودن بود 

به خدا یه فحش هایی میدادن مو به تنم سیخ میشد