2777
2789
عنوان

تعصب بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست
اعصب قومی قبیله ای داریم تعصب دینی داریم . اصن جایی نداشت به نظرم . خیلی مثال پرتی بود .

ایشون درباره تعصب قومی وقبیله گفتن لطفا کمی پیامشون وپیام بنده رو دوباره بخونید 

یا شنا صهیونیسم رو نمیشناسید که رو قومشون که برگزیده هستن تعصب دارن یا خودتونو به ندونستن میزنید واز روی تعصب فقط خواستید مخالفت کنید 

من فکر کردم نی نی یار رو اشتباهی تگ کردم یعنی یه نی نی یار رو تگ کردم که ساعت کاریش نبوده ولی بعد دی ...

اون منم دیدم 

متاسفانه جو سایت به شدت خراب شده یه عده آدمی که هیچ تربیتی توی خانواده‌شون نبوده ریختن وسط سایت هرجوری که دلشون می‌خواد با هر لحنی که دلشون می‌خواد صحبت می‌کنن هیچ رسیدگی هم بهشون نمی‌شه هیچ تذکری بهشون داده نمی‌شه چند سال پیش واقعاً سایت اینجوری نبود

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم قومیتی کردی چون ترکارو وسط کشیدی

نه من منظورم این بود که بیشترین قوم معتصب وجود نداره اون بیشتر راجب لرا شنیده من ترکا یکی دیگم قطعا راجب کردا.نظرات با توجه به دیده ها و شنیده ها خیلی متفاوته درنتیجه همین نشون میده این مقایسه ها از پایه غلطه وقتی اطلاعات کلی ای وجود نداره

🌸🌸🌸

تعصب وقتی باعث بشه که بدی های اون رو نبینیم و حق رو ناحق کنیم ، 

وقتی باعث بشه انتقادهای درست رو نپذیریم ،

یا وقتی باعث خود برتر بینی ما بشه ، 

یا ... 

قطعا چیز درستی نیست و با عشق و علاقه یا احترام گذاشتن متفاوته. 

نه عزیزم اتفاقا من کلا ۲تا بختیاری رو از نزدیک زندگیشون رو دیدم هر دو هم مرد بودند والا زندگی رو برا ...

خب الان که شما تاپیک و به بحث بردی و من در بیام جوابتون و بدم دو نفر بر می‌گردن میگن تعصب روی قوم 

آیا شما با دو مرد بختیاری برخورد داشتی یا بزرگ ترین ایل ایران که شامل کل بختیاری ها میشن که اینجوری میگی؟

لــر و لــرستانـے قهرمانکم داخم و خمبارم سی برارونم🖤#اموزش غیرت رایگان👌🏻🖤

من واسه خودم کلا ناخواستست.دوست دارم بخاطر اونا و خودم به جایی برسم و خوشحالشون کنم

این خیلی خوبه که دوست دارید به جایی برسید و خوسحالشون کنید . ولی اینها چه ربطی به تعصب داشتن روشون داره؟ 

تعصب کلا یه معنی دیگه میگه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

ایشون درباره تعصب قومی وقبیله گفتن لطفا کمی پیامشون وپیام بنده رو دوباره بخونید یا شنا صهیونیسم رو ن ...

والا چیزی که من دارم میبینم تعصب بی جای شماس و جوگیریتون به خاطر مسائل روز . وگرنه اینکه بگی پس فرق ما با صهیونیسم چیه اصن محلی از اعراب نداره . با امثال شما نمیشه بحث منطقی کرد. انشاالله که به جای بت پرستی فرد مذکور خدا کمی به شما بینش بده . 

اون ادمم سر فحش ب مادرش این کارو کرد ن قومیت

تعصب خوبه 

اما اون ادم نبود یه مرد بود

چون ادم جنسیت نداره بگید مرد

چون اگه زن بود هیچ وقت به خاطر تعصب و غیرت به کسی تجاوز نمیکرد یا نمیکشت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779