بنظرم تعصب روی هرچیزی بجز خانواده حماقته چه برسه به شهر و قومیت و...باعث میشه ادم الکی به خودش فشار بیاره خودشو بدبخت کنه سر هیچ و تهش حتی ی تفم نندازن کف دستش
من فکر کردم نی نی یار رو اشتباهی تگ کردم یعنی یه نی نی یار رو تگ کردم که ساعت کاریش نبوده ولی بعد دی ...
اون منم دیدم
متاسفانه جو سایت به شدت خراب شده یه عده آدمی که هیچ تربیتی توی خانوادهشون نبوده ریختن وسط سایت هرجوری که دلشون میخواد با هر لحنی که دلشون میخواد صحبت میکنن هیچ رسیدگی هم بهشون نمیشه هیچ تذکری بهشون داده نمیشه چند سال پیش واقعاً سایت اینجوری نبود
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
نه من منظورم این بود که بیشترین قوم معتصب وجود نداره اون بیشتر راجب لرا شنیده من ترکا یکی دیگم قطعا راجب کردا.نظرات با توجه به دیده ها و شنیده ها خیلی متفاوته درنتیجه همین نشون میده این مقایسه ها از پایه غلطه وقتی اطلاعات کلی ای وجود نداره
من واسه خودم کلا ناخواستست.دوست دارم بخاطر اونا و خودم به جایی برسم و خوشحالشون کنم
این خیلی خوبه که دوست دارید به جایی برسید و خوسحالشون کنید . ولی اینها چه ربطی به تعصب داشتن روشون داره؟
تعصب کلا یه معنی دیگه میگه
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
ایشون درباره تعصب قومی وقبیله گفتن لطفا کمی پیامشون وپیام بنده رو دوباره بخونید یا شنا صهیونیسم رو ن ...
والا چیزی که من دارم میبینم تعصب بی جای شماس و جوگیریتون به خاطر مسائل روز . وگرنه اینکه بگی پس فرق ما با صهیونیسم چیه اصن محلی از اعراب نداره . با امثال شما نمیشه بحث منطقی کرد. انشاالله که به جای بت پرستی فرد مذکور خدا کمی به شما بینش بده .