2777
2789
روانشناس برو ریشه یابی کنه

خاگ توسرروانشناس فقط میلباردتومن میخاد برم بیاد ازبچگی شروع کنه من حالروحیم وخیمه الان همین الان باخاب مرگ و 😞😞ازخاب پریدم دیگه مغزم کشش ندارع دوسدارم خودکشی کنمممم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خاگ توسرروانشناس فقط میلباردتومن میخاد برم بیاد ازبچگی شروع کنه من حالروحیم وخیمه الان همین الان باخ ...

خوب بگرد ببین چه خاطره ای هست

یا چه موضوعی تو ترسونده که خواب اشفته میبینی

اگر از، خودت مرگ میترسی روی خودت کار کن تا بپذیری مرگ ترس نداره همه میمیرن روح جدا میشه و قرار نیست اسیب ببینی

آدم های اسیب زننده قبل همه مردن و من الان در امنیت کامل هستم و نیازی نیست بترسم😍😍😍😋😋😋😋

خوب بگرد ببین چه خاطره ای هست یا چه موضوعی تو ترسونده که خواب اشفته میبینیاگر از، خودت مرگ میترسی رو ...

ارمرگ اطرافیان 😞 قبلا همترس داشتم ن اینقد

پدرم مریضشد ورفت اتاق عمل این یکی

داییم بدجور فوتشد

دومادداییم فوتشد جوون بود من بارداربودم افسردکی شدیدگرفتم والان دیگ شب وروووووز فکرمرگم وای نمدونی چقدسخته😭😭😭

ارمرگ اطرافیان 😞 قبلا همترس داشتم ن اینقدپدرم مریضشد ورفت اتاق عمل این یکیداییم بدجور فوتشددوماددای ...

عزیزم به خودت استرس نده

مرگ روی برای خودت فاجعه نکن خداوند صاحب همه چیز هست میدونه کی باید بنده هاش ببره پیش خودش

راستی نوزاد دیدی تو رحم مادر؟ چقدر اونجا احساس امنیت دارع؟ و دلش نیمخواد بیاد بیرون

ولی وقتی ازرحم مادر میاد بیرون وارد یه دنیای جدید میشه یه دنیای بزرگ تر از رحم شگفت انگیز

مرگ هم همینه شما الان میترسی ولی وقتی بمیری تازه میفهمی دنیای اصلی اینجا بوده

خداوند خودش میگه جهان آخرت خیلی بزرگه بی نهایت هست جاویدان هست ادم درون اون

اگر ایمانت قوی باشه میدونی خدا بد بنده خودش نمیخواد صلاح بنده رو میخواد

به جای ترسیدن بهش توکل کن و دعا کن یه جای خوب ببرت خدا

شما وقتی دور از جونت بمیری یا هرکسی از قبل تعیین شده نمیتونی لحظه ای بیشتر تو این دنیا بمونی

شما از سازکار دنیا خبر نداری هر بنده ای یه سرنوشتی داره قرار نیست ما تو کار خداوند دخالت کنیم باید راضی باشیم به رضای اون

یه جوری برای دنیات تلاش کن انگار همیشه زنده ای

و یه جوری به خداوند خدمت کن و ایمان داشته باش و بترس از قیامت انگار همین امروز میمیری

از امشب نماز بخون از خداوند صبر بخواه برای بقیه هم دعا کن و بدون مرگ شروعی دوباره هست ورود روح به دنیای بزرگ تری

آدم های اسیب زننده قبل همه مردن و من الان در امنیت کامل هستم و نیازی نیست بترسم😍😍😍😋😋😋😋

چشم میخونم اما فکرمبکنم افسردگی شدید گرفتم دوسدارم مدتی اصلافکرمیاد سراغم بهدا قسم خستم شام میخوریم ناهار اب هرررکار فکرای بدمیاااااذ😞😞😭😭😭

واقعا خاک تو سر روانشناسا با این نرخاشون

😭یبار حالم بددددبود رفتم داخل

ازتول تااخر حرفاش من ب پولی ک دادم فککردم واینکه خب ک چی یه جلسهباابن پول من نمیتونم بازبرگردم

چشم میخونم اما فکرمبکنم افسردگی شدید گرفتم دوسدارم مدتی اصلافکرمیاد سراغم بهدا قسم خستم شام میخوریم ...

اروم باش عزیزم من هستم نگران نباش 💖🥹

یکم موزیک ملایم بزار گوش کن

ترسهات بنویس روی کاغذ و با یه ادم امن راجبش صحبت کن

همه چی درست میشه به مرور

یکم صبور باش

یه چیز گرم بخور چای دارچین بخور بعضی وقتا مغز و بدن سرد میشه ادم میترسه ناخوداگاه

درست میشه اروم باش

اروم باش عزیزم من هستم نگران نباش 💖🥹یکم موزیک ملایم بزار گوش کن ترسهات بنویس روی کاغذ و با یه ادم ...

قربونت برم عزیزم ممنونم ازحرفات❤️ببین مثلاالان ک خاب دیدم بحدی باجزییات دیدم وقتی پریذم خشک بودم نمیتونستم جم بخورممم😭😭😭

قربونت برم عزیزم ممنونم ازحرفات❤️ببین مثلاالان ک خاب دیدم بحدی باجزییات دیدم وقتی پریذم خشک بودم نمی ...

بیین خواب دیدن یه چیز طبیعیه خوب منم بارها دیدم😄

ولی بعدش باید به خودت کمک کنی اروم شی🧘♀️

یه چیزی بهت بگم همه ما ترس از مرگ داریم چونکه ازون دنیا خبر نداریم..

ولی من ایمانم قویه مطمعنم خدا خیر صلاح بندش رو میخواد

پس قلبم اروم میگیره..

شماهم عزیزم بهت حق میدم بترسی و باجزییات خوابت یادت بمونه

این یعنی ناخوداگاه تو واقعا ترسیده اینقدر دقیق همه چیو تو حافظه تو ذخیره کرده

خودت بغل کن به خودت ارامش بده🫂🫂💋💋

بگو مرگ یه چیز طبیعی هست من بترسم یا نه چه فرقی داره؟؟

بلاخره همه ما قراره تجربش کنیم

پس ترسیدن فایده نداره فقد وقتتو میگیره

خدا خیلی مهربون تر از تصورات ماست اونقدر مهربون که نمیزاره اب تو دلت تکون بخوره خودش بارها تو قران گفته

به اندازع توانت بهت تکلیف میدم پس نترس و زندگیت ادامه بده هیچ چیز اونقدر برات وحشتناک قرار نمیده فقد تصورات تو اینجوریه واقعیت اینطوری نیست

احساس کن یه مراقب خیلی بزرگ بالا سرته که هواسش به تک تک جزئیات تو هست هواسش هست میترسی

365 بار در قران گفته شده نترس بنده من نترس من مراقبتم

به خودت بگو این فقد یه ترسه نه واقعیت

من میتونم بترسم ولی به زندگیم ادامه بدم💖

بگو ترس یه واکنش طبیعی بدنه خیلی از ادما دچارش میشن

ولی باز به زندگی ادامه میدن💖

کودک درونت که ترسیده رو بغل کن و بهش ارامش بده.. 🫂

به این فکر کن خوب اگر کسی بمیره مگه چقدر فاجعه هست؟

مگه بعدش چی میشه؟

بعدش من زنده نمیمونم؟

بعدش ادامه نمیدم؟

به ترست درصد بده مثلا بگو من چند درصد از مرگ میترسم؟؟

به خودم کمک میکنم هرروز یه درصدی کاهشش بدم

کودک درونت یه جای نورانی تصور کن که داری بهش میگی عزیزم نترس من مراقبتم موهاش نوازش کم بهش ارامش بده

ترسهات روی برگه بنویس و بگو هوب نهایتش چی میشه؟؟

واقعا اونقدر ترسناکه که من تصور میکنم؟؟

خوب اتفاق بیوفته مگه چی میشه؟؟

آخرین حد ترس خودت تصور کن و ببین بعدش مشکلی پیش نمیاد باز ادامه میدی همه چیو