2777
2789
عنوان

تعصب بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قومیت که بله چون دست ما نیست ولی پدر مادر بد هم باشند اگر روشون تعصب نداشته باشی نشونه بی ریشگی هست ...

موافقم

اما خیلیارو میشناسم بدترین پدر مادرا رو داشتن... حتی خانواده خوب هم جزئی از شانس محسوب میشه بنظرم😅

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من فقط ب اون کاربر فکر میکنم که میگفت حق مادرع بوده فحش بخوره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

والا واقعا ا هستن از لباس تا مهمون نوازی تا شهر تا رقص همه چیزشون اثبات شدس و بزرگ زادن

نه عزیزم اتفاقا من کلا ۲تا بختیاری رو از نزدیک زندگیشون رو دیدم هر دو هم مرد بودند والا زندگی رو برای زناشون جهنم کردند ۲تا زبون نفهم بی شعور که رفتند زن فارس گرفتند و مدام خودشون رو برتر از بقیه می‌بینند حیف اون زناشون که همسر این احمق ها شدن

اینکه ادم غرور و افتخار داشته باشه خوبهولی تعصب بی جا و نژاد پرستی واقعا چرته

اخه غرور و افتخارم نداره خیلی چیزا.مثل اینه یکی که تهرانیه مغرور باشه چون تهرانیه و یکی که شهرستانیه خجالت بکشه ازین موضوع اخه چرا؟

نه عزیزم اتفاقا من کلا ۲تا بختیاری رو از نزدیک زندگیشون رو دیدم هر دو هم مرد بودند والا زندگی رو برا ...

شوهر دختر خاله من بختیاریه ب شدت ادم خوبیه قشنگ معلومه بزرگ زادس ی جوری دختر خالمو دوس داره و عاشقانه میپرستتش ک نگو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

قومیت که بله چون دست ما نیست ولی پدر مادر بد هم باشند اگر روشون تعصب نداشته باشی نشونه بی ریشگی هست ...

البته به شرط اینکه با تعصب روی پدر و مادر ، حق کسی رو ناحق نکنیم. 

یا کارهای اشتباهشون رو تأیید نکنیم. 

البته به شرط اینکه با تعصب روی پدر و مادر ، حق کسی رو ناحق نکنیم. یا کارهای اشتباهشون رو تأیید نکنیم ...

این دیگه جز بدیهیات

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چیزی که آثار بد و مخرب داشته باشه دیگه استثنا توش نیس تعصب روی خانواده هم اشتباه محضه

من واسه خودم کلا ناخواستست.دوست دارم بخاطر اونا و خودم به جایی برسم و خوشحالشون کنم