2777
2789
عنوان

تعصب بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست

تعصبی که باعث بحث و قتل و تجاوز بشه رو من به هیچ وجه قبول ندارم 

فقط یه آدم جانی و روانی میتونه با عنوان تعصب روی خانواده دست به قتل و نزاع و تجاوز بزنه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعصب بیجا رو هیچی خوب نیس. حتی خانواده. 

مادر نسبت ب پسرش تعصب داره تعصب بیجا، باعث میشه ک ب دیگران تهمت بزنه اشتباهات بچشو‌نیینه دروغ بگه بخاطرش ک‌اینا در ادامه باعث ظلم میشه باعث دل شکستن میشه دلخوری بی احترامی و....میشه

parasoo1989@

چیزی که آثار بد و مخرب داشته باشه دیگه استثنا توش نیس 

تعصب روی خانواده هم اشتباه محضه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

متفکر باشی رو خانوادت تعصب داری . آدم سالم روی جایی که ازش اومده تعصب داره

خواستن پدر مادر طبیعیه

اما

تعصب روی قومیت، مزخرف ترین چیزیه که دیدم، حتی تو سایت. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
ولی من تو سایت زیاد دیدم همه قوم خودشون رو نژاد برتر میدونن مخصوصا بختیاری ها رو زیاد دیدم

والا واقعا ا هستن از لباس تا مهمون نوازی تا شهر تا رقص همه چیزشون اثبات شدس و بزرگ زادن 

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

اين قضيه دختره تو جمع تقريبا بزرگي مطرح شد 

كه افراد اونجا يا ارشد داشتن يا دكتري 

جالب بود برام مردا اكثرا كار اون پسر رو با شدت كمتر نه حالا گروهي تاييد ميكردن خيلي عجيب اومد برام شايد تكو توك نيگفتن شكايت 

ماهم فارسيم و قوميت خاصي نيستيم اما تو اون جمع اكثر قوميت ها بودن 

البته اونا سه ته يه كرباس بودن چه دختره چه پسره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خواستن پدر مادر طبیعیهاماتعصب روی قومیت، مزخرف ترین چیزیه که دیدم، حتی تو سایت.

قومیت که بله چون دست ما نیست 

ولی پدر مادر بد هم باشند اگر روشون تعصب نداشته باشی نشونه بی ریشگی هست .

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

رو خانواده هم بی جا هست تعصب ریشه در خلا داره

اینکه ریشه در خلا داره رو قبول دارم ولی احساس میکنم تعصب و غیرت رو پدر و مادر درست و سالم  بی جا نیست.اینکه غیرت داشته باشی انسان صالحی بشی به ی جایی برسی که حتی اونارم خوشحال کنی قشنگه.چون در نهایت دشمنت نیستن و تنها کسایین که از بالا رفتنت خوشحال میشن و همش هولت میدن رو به جلو

افرین حتی بقیه اعضای خانوادم نه..فقط پدر مادر اونم چون واقعا بهت زندگی دادن و تو مدیونشونی

ولی از نظر من خانواده مثل یه درخت میمونه که ریشش پدرومادر هستن و برادرا و خواهرا هر کدوم شاخه های اون که نسبت بهشون درمقابل بیگانه تعصب دارم