2821
2789
عنوان

ساعتم گم شده

71 بازدید | 6 پست

یه ساعت داشتم خیلیییی خاص وقشنگ بود مال خواهرم بود که حدود 10 سال پیش اینا خریده بودش دادش به من بعد پارسال توی مدرسه گمش کردم و دیگه پیداش نکردم و هرچقدر هرجا دنبال یکی مثل اون ساعت گشتم نبود الان میخوام گریه کنم چون دیگه اونقدر خاص ساعتی پیدا نمیشه چیکار کنم؟  

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

وای گفتی ساعت 🥲💔

منم ساعت نامزادیممو یکسال پیش گم کردم تو مسافرت 

رفتم چند تا تیکه ظهر بشورم اونجا 

ساعتم در اوردم گذاشتم کنارم 

یه لحظه نگاه کردم دیدم نیست 

وای چقد گریه کردم

خیلی گرون نبود ولی خب خیلی برام ارزش داشت 🥲هنوز بعضی وقتا میگم کاش پیدا میشد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی دیگه، کاری نمیشه کرد

اخه خیلی دوسش داشتم  

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

وای گفتی ساعت 🥲💔منم ساعت نامزادیممو یکسال پیش گم کردم تو مسافرت رفتم چند تا تیکه ظهر بشورم اونجا س ...

ای خدااا میفهممم بحث اصلا پولش نیست بحث اینه که به دلت رفته بود  دلم واقعا میخوادس  

عزیزم🥲