عزیزم بجای هرکاری پوست انار و دم کن بخور معجزه میکنه الانم فصله اناره براحتی پیدا میشه
خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم میشوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا میتواند ذره ای از این نعمتهای تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو، به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
چه جوری دم کنیم؟شنیدم جوشونده پوست انار واسه روده استرسی خوبه؟جوشوندش با دم کردش فرق داره؟
عزیزم بریز تو آبجوش بزار کمی بجوشه بعد بردار بزار سرد شه بخور روزی دو لیوان یا سه لیوان بخور حتما واقعا معجزه اس پدر شوهرم و خاله ام سنگای بزرگی داشتن فقط با این درمان شدن خاله ام کلیه اش سنگ سازه خشک میکنه نگه میداره
خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم میشوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا میتواند ذره ای از این نعمتهای تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو، به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
میتونم زیاد درست کنم بزارم یخچال بمونه هر وقت خواستم استفاده کنم؟
آره میشه بریز تو.یه شیشه بزار تو.یخچال تو.چند روز بخور ببین معجزه میکنه اگه نتیجه گرفتی به روح داداشم یه فاتحه بخون😉
خود سنگ شكن كه اصلا درد نداره يه امپول هم ميزنن خوابت ميبره و اصلا نميفهمي
ولي فرداش هم يه درد شديد گرفتم كه مجبور شدم باز برم بيمارستان،اونم بخاطر اين بود كه سنگ ام خرد شده بود و ميخواست دفع بشه
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
ببخشید اندازه سنگتون چقدر بود؟تو کلیه بود یا حالب؟
سنگم هشت ميل بود ولي يادم نيست توي كليه بود يا حالب
ولي با سنك شكن همش دفع شد
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕