2777
2789
عنوان

هر نصیحتی که به دلت اومد بگو بهم

74 بازدید | 9 پست

هر حرفی که فکر می‌کنی الان لازمه بشنوم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

🧚🏻‍♀درستو خوب بخون، علاقه و هدفتو تعیین کن

رشته دلخواهتو تو دانشگاه بخون و ادامه تحصیل بده

یه مهارت پولساز در کنار درس یاد بگیر

حداقل تا 23_24 به ازدواج فکر نکن

ورزش کن؛ به خودت و پوست و موت برس

از روزای نوجوونی و جوونی و مجردیت لذت ببر تفریح کن

این روزا دیگه برنمیگردن... چندتا هنر یاد بگیر

زبانتو تقویت کن؛ کتابای مفید و آموزنده بخون

روی شخصیت و اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن

روحیه قوی و مستقل بساز و آدمای سمی دور شو

با هر آدمی وارد رابطه نشو و به هرکسی اعتماد نکن

همیشه کاراتو یادداشت کن و برنامه ریزی داشته باش

کارایی ان که خودم کردم و خیلی راضیم💫 موفق باشی💝

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری کن از بعضیا 

شب هم زودبخواب

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

اوم

به نظرم همیشه خودتو بیشتر از هرکسی تو زندگیت دوست داشته باش

و بدون که لایق بهترینایی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

زندگی پر کاهیست که کوهش کردیم

فقط شل کن بگذره🥲

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

برای آدما زیاد در دسترس نباش

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

از ادم سمی و خودشیفته و سواستفاده گر سادیسمی دوری کن 

گول حرفای شاخهای مجازی و بلاگرا نخور به زندگیشون نگاه کنی دقیقا برعکس حرفاشون زندگی میکنن فقط برای بزرگ‌شدن مردم سادرو نصیحت میکنن

تحقیر و توهین تحمل نکن بی ارزش میشی دوری کن از ادمی که‌میخواد ب ارزشت کنه

تو دوره اشنایی احساساتی نشو مردا رو بشناس امتحانشون کن مردا اصلا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن 

وارد هر جمعی نشو مخصوصا جمهای سمی 

نزار حقتو بخورن عادت میکنی به توسری خور بودن