2777
2789
عنوان

ارشد روانشناسی بخونم یا ادبیات

169 بازدید | 10 پست

ارشد ادبیات بخونم دبیر ادبیات میشم دکترامم بگیرم میشم استاد ادبیات 

ارشد روانشناسی بخونم دکترامم میگیرم میرم کلینیک کار میکنم شغل خودمم که معلمم دارم 

کدومش بخونم حالا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترای ادبیات خوندن خیلیییییی سخته منابع بسیار سوالا مفهومی

جدی 

من فقط علاقه دارم به ادبیات 

رشته کارشناسیمم روانشناسی بوده الآنم معلمم 

شوهرم میگه برو لیسانس فوق لیسانس ادبیات بگیر دبیر ادبیات شو انقد علاقه داری 

مثلاً شاید ۷ سال باید درس بخونم 

خودم دارم برای ارشد روانشناسی میخونم 

این حرفو زد دو دلم کرد 

از یه طرف علاقه زیادی به ادبیات دارم 

از یه طرف آینده روانشناسی بهتره 

جدی من فقط علاقه دارم به ادبیات رشته کارشناسیمم روانشناسی بوده الآنم معلمم شوهرم میگه برو لیسانس فوق ...

من کارشناسی و  ارشدم ادبیات  خوندم

هم زمان  با ارشدم سر کار هم میرفتم  (اونموقع ۲تایم بودم) ب نسبت همکلاسیام ک کار نمیکردن  فقط دانشجو بودن هم نمره هام خیلی کمتر بود هم خیلیییی اذیت شدم 

شاغل هستید پس ارشد رو روزانه  نمیتونید برید باید برید آزاد یا پیام نور ک خوندنش بازم سخته 

برای دکتری منابع زیاده  مقاله باید بنویسی دیگه باااااید سطح علمیتونو بکشونید بالا

منم الان معلمم  دبیر ادبیات متوسطه اول و دوم  خوبه دوسش دارم 🥰 

جدی من فقط علاقه دارم به ادبیات رشته کارشناسیمم روانشناسی بوده الآنم معلمم شوهرم میگه برو لیسانس فوق ...

تو با لیسانس روان معلم شدی؟ منم رشتم روانشناسیه چقدر خوندی براش؟ واقعا میشه قبول شد؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱