2777
2789
عنوان

شغل نظامی

739 بازدید | 47 پست

سلام خوبین بچها من یک خاستگار دارم ایشون یگان امدادن .خاستگارمه بنظرتون همچین شغلی خوبه یابد؟ به ایناهم ماموریت میدن که مثلا بریم شهرای  دور؟ هرچی راجب این شغل میدونین ممنون میشم کمکم کنین

به امید ارزو های قشنگمممم

شهر دور معمولا خیر 

ممکن است چند سال یک بار منقل شین به شهری دیگه 

مثل مرزبانی نبست که شهرای دور مرزی بفرستنش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حقوقش

راستش نپرسیدم ازش .. ولی با دیپلم وارد شده داره لیسانس میگیره چقد میگیره بنظرت؟

شغل خوبیه برای زندگی؟

بهشون ماموریت میدن؟ یامیشه حلش کرد؟

شهر دور معمولا خیر ممکن است چند سال یک بار منقل شین به شهری دیگه مثل مرزبانی نبست که شهرای دور مرزی ...

من بابام معلمه مثلا امکانش هست صحبت کنه نفرستن؟

بنظر شما شغل خوبیه یانه؟ سخته خیلی؟ توروخدا هرچی اطلاعات دارین بهم بگین مثل خواهرتون.. خودش شخصا خوشتیپ و با ادبه برای شغلش دو دلم

بنظرتون حقوقشون چقدر هست؟

به نظرم خوبهکارت اتکا داره بعد عقد واسه نفری۴۰۰پول میریزنمیتونی بری فروشگاه خرید مواد غذاییهردوسال ی ...

جدی   اینا ک خوبه//

حالا از سختی شغلش و ماموریتا بگو .. ماموریتاشون چقدره؟ ممکنه یهویی وسط سال بگن برو شهر دور؟

نمیدونم راستش...بنظرم زیر مجموعه یگان ویژس

نه عزیزم زیر مجموعه کلانتریه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅