2777
2789
عنوان

شغل نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 47 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان نرهاخر باز نشستگیش باید بره در هرصورت باید برهشیفتی چرخشی هستن معمولاولی ممکنه امروز خونه باشه ...

اوه پس فعلا جواب مثبت نمیدم  

من نمیتونم عمرا با ماموریت کنار بیام

به امید ارزو های قشنگمممم

اوه پس فعلا جواب مثبت نمیدم من نمیتونم عمرا با ماموریت کنار بیام

اگر میخوای بعدا بگی چرا رفتی

چرا وسط مهمونی پاشدی رفتی چرا سروقت نیومدی خونه

به نظرم قبول نکن چون کارشون اینه

ولی در کل کار خوبیه

به شزطی که شرایط رو بپزیری

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
اگر میخوای بعدا بگی چرا رفتیچرا وسط مهمونی پاشدی رفتی چرا سروقت نیومدی خونهبه نظرم قبول نکن چون کارش ...

نههههههه اینکه خیلی بده  

هم حقوق خودت کمه بعدها هم کسایی ک شغل نظامی دازندرکل میشه یه زندگی فوق معمولی

خودم معلم شم نمیگیرمش میرم شوهر معلم میگیرم.. الانکه اومده خاستگاریم نمیخوام بپره  

خودم معلم شم نمیگیرمش میرم شوهر معلم میگیرم.. الانکه اومده خاستگاریم نمیخوام بپره

اخه آش دهن سوزی نیس الانشم

من حقوق و پول خیلی واسم مهمه.تو این زمونه بگن عشق باشه کافیه بنظرم الکیه.پول خودش نصف ماجراس

نظامی ها از تمام‌ ارگان های دیگ حقوقشون کمتره

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری