2777
2789
عنوان

شغل نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 47 پست
نه عزیزم زیر مجموعه کلانتریه

عه..میشه راجبش  برام توضیح بدی؟ دقیقا چیکارمیکنن؟ سخته یانه؟ ماموریتی ان یا شیفتی؟ کلا هرچی اطلاعات داری بگو

به امید ارزو های قشنگمممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی اینا ک خوبه//حالا از سختی شغلش و ماموریتا بگو .. ماموریتاشون چقدره؟ ممکنه یهویی وسط سال بگن بر ...

ببین فکر کنم باید چهارسال یه دوره هست تو شهرای دور میگذرونن 

اگه اونو رفته که هیچ نرفته باید باید بره

فامیلای ما خیلیاشون واسه اون دوره به ارومیه و کردستان رفته بودن

ببین ۵سال راه دورشو رفته یانه

۵سال سیستان و‌مناطق بداب و هوا دارند که باید برن

حقوقش ۱۵تا۱۸

مزایا داره

ولی مواقع شلوغی ها و مراسمات اماده باش هستن 

باید با ایناکنار بیای

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
ببین فکر کنم باید چهارسال یه دوره هست تو شهرای دور میگذرونن اگه اونو رفته که هیچ نرفته باید باید بره ...

فک نکنم فقط یکی دوسال بنظرم اصفهان بود بعد اومد مشهد شهر خودمون...دورش همون بوده؟

یگان امداد معمولا گشت زنی با موتور یا ماشین داخل محدوده خودشون رو دارن

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
فک نکنم فقط یکی دوسال بنظرم اصفهان بود بعد اومد مشهد شهر خودمون...دورش همون بوده؟

نه 

اون اموزشی بوده

۵سال جدا باید بره

ببین ۵سال راه دورشو رفته یانه۵سال سیستان و‌مناطق بداب و هوا دارند که باید برنحقوقش ۱۵تا۱۸مزایا دارهو ...

یعنی امکانش نیس نره؟ من نمیتونم ازم دور باشم خودم استرسیم با ماموریتا مشکل دارم بیش از اندازه..

سرکار میرن شیفتی میرن یا ماموریتی؟

درکل خوبه برای یک عمر زندگی؟

یعنی امکانش نیس نره؟ من نمیتونم ازم دور باشم خودم استرسیم با ماموریتا مشکل دارم بیش از اندازه..سرکار ...

الان نره

اخر باز نشستگیش باید بره در هرصورت باید بره

شیفتی چرخشی هستن معمولا

ولی ممکنه امروز خونه باشه زنگ بزنن باید بیای بری ماموریت

نظامی الویتش کاره عزیزم

باید کارشو بپزیری

شغل سختیه نه؟

هرشغلی سختیه خودشو داره