2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 98 پست
ان شالله که بارداری عزیزم نگران نباش تاچندروزصبرکن پری نشدی برودکتر مشکلی پیش نمیاد برامنم دعا کن.

فدات عزیزم حتما.انشالابه زودی زود باردارمیشی 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز  منم تواقدامم ولی عقب انداختم امروزم دردای پریودی دارم آزمایش وبی بی منفی بود . ...

عزیزم میگم زن داداشت که آمپول روزد واسه بارداریش ضررنداشت 

عزیزم میگم زن داداشت که آمپول روزد واسه بارداریش ضررنداشت 

نمیدونست بارداره ولی دکتربراش زدتوبارداریم نه مشکلی پیش نیومدبراش خداروشکریه پسرخوشگل ونازم داره

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
نمیدونست بارداره ولی دکتربراش زدتوبارداریم نه مشکلی پیش نیومدبراش خداروشکریه پسرخوشگل ونازم داره

مرسی گلم 

سلام عزیزم خوبیدچخبرمشخص شدباردارین یانه؟

سلام عزیزم امروزدوباره آزمایش دادم منفی بودپریودم نشدم همینجوری موندم نمیدونم چیکارکنم 

سلام عزیزم امروزدوباره آزمایش دادم منفی بودپریودم نشدم همینجوری موندم نمیدونم چیکارکنم 

سونوگرافی رفتین؟اززمان آمپول چقدمیگذره؟

سونوگرافی رفتین؟اززمان آمپول چقدمیگذره؟

اززمان آمپولم

۱۰روز فردامیخوام برم سونواززن داداشت میپرسی کی آزمایشش مثبت شد راستی خودت چی پری شدی گفتی عقب انداختی

اززمان آمپولم  ۱۰روز فردامیخوام برم سونواززن داداشت میپرسی کی آزمایشش مثبت شد راستی خودت چی پر ...

سلام بانوسونوچیشد؟من انروزبی بی چک گذاشتم یه هاله انداخته فردامیرم ازمایش برام دعاکن

سلام بانوسونوچیشد؟من انروزبی بی چک گذاشتم یه هاله انداخته فردامیرم ازمایش برام دعاکن

انشالاکه بارداری من توسونوگفت یه کیست بزرگ داری ولی من که اصلا کیست نداشتم نمیدونم میگم شاید ساک باشه توهفته های اولیه 

انشالاکه بارداری من توسونوگفت یه کیست بزرگ داری ولی من که اصلا کیست نداشتم نمیدونم میگم شاید ساک باش ...

خب اگه کیست هم بوده بایدبازدن امپول پریودشده باشی دیگه دکترحتمابرو

خب اگه کیست هم بوده بایدبازدن امپول پریودشده باشی دیگه دکترحتمابرو

خب میرم هفته بعد فعلاببینم چی میشه دکترمم گفت هفته بعدبیا