2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پنج روز از پریم گذشته بی بی دیروز منفی بود.یکساله باردار نمیشم😕

انشالابه زودی باردارمیشی تایه هفته صبرکن اگه پری نشدی آزمایش بده 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

واااا عزیزم چرا آزمایش خون نمیدی؟امکان نداره آزمایش خون اشتباه کنه. دو سه روز بعد عقب افتادن پری صددرصد آزمایش خون برات جواب رو میگه اگه منفی باشه از استرسه.هیچی مثه آزمایش خون مطمئن نیس

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پایم بکشند....
سلام من سه روز عقب انداختم بی. بی هم میزنم منفیه زود یعنی

بذاربعدتاخیریه هفته آزمایش خون بده دیگه مشحص میشه انشالااگراقدام کردی بارداری شایددیرلقاح انجام شده بی بی نشون نده آزمایش مطمئن تره 

الان یازدهمه نهم بی بی چک زدم منفی شد...هنوز پریود نشدم یعنی برم دکتر یا صبر کنم طبیعی پریود شم😔

باآزمایش ادم دیگه کاملامطمئن میشه 

واقعاکسی نبوده که خیلی دیربی بی چک وآزمایشش مثبت شه 

سلام دوست عزیز 

منم تواقدامم ولی عقب انداختم امروزم دردای پریودی دارم آزمایش وبی بی منفی بود .اما مشابه شمازن داداشم بی بی چکاش منفی بود وآزمایش هم منفی شددکتربراش دوتاآمپول نوشت آمپولاروزددیدپری نمیادرفت دکتر.دکترش سونوگرفت گفت که4هفته بارداری

ان شالله شماهم همونی بخایی که بشه 

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
سلام دوست عزیز  منم تواقدامم ولی عقب انداختم امروزم دردای پریودی دارم آزمایش وبی بی منفی بود . ...

سلام عزیزم خداازدهنت بشنوه منم آمپول زدم ولی هنوزپری نشدم هنوزامیددارم چون حالاتم بکلی عوض شده تابحال اینجوری نبودم حتی رنگ صورت وچشمام عوض شده هرکی منومیبینه میگه حالافعلا منتظرم ببینم پری میشیم یانه مرسی ازامیدواریت گلم 

سلام عزیزم خداازدهنت بشنوه منم آمپول زدم ولی هنوزپری نشدم هنوزامیددارم چون حالاتم بکلی عوض شده تابحا ...

ان شالله که بارداری عزیزم نگران نباش تاچندروزصبرکن پری نشدی برودکتر مشکلی پیش نمیاد برامنم دعا کن.

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
سلام دوست عزیز  منم تواقدامم ولی عقب انداختم امروزم دردای پریودی دارم آزمایش وبی بی منفی بود . ...

انشالاخودتم بارداری اگرم نبودی به مشکل برنخوری پری بشی که ماه بعدراحت بتونی اقدام کنی خداخودش جواب همه مون میده