pari76 مدیر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 عنوان بی بی چک منفی | مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 98 پست دوهفته س عقب انداختم همه علائم بارداری رو دارم سرگیجه حالت تهوع بی حالی کمردرد ولی هرچی بی بی چک میزنم منفی میشه دکترم رفتم سونوواژینال دادم چیزی مشخص نبود واسم امپول نوشته پری شم ولی میترسم باردارباشم پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 1396/09/08 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 انشالاخودتم بارداری اگرم نبودی به مشکل برنخوری پری بشی که ماه بعدراحت بتونی اقدام کنی خداخودش جواب ه ... ممنون اره قطعاهمینطوره. خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 ان شالله که بارداری عزیزم نگران نباش تاچندروزصبرکن پری نشدی برودکتر مشکلی پیش نمیاد برامنم دعا کن. فدات عزیزم حتما.انشالابه زودی زود باردارمیشی پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 فدات عزیزم حتما.انشالابه زودی زود باردارمیشی ان شاالله خوشحال شدم ازهم صحبتی باشما🌹 خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 سلام دوست عزیز منم تواقدامم ولی عقب انداختم امروزم دردای پریودی دارم آزمایش وبی بی منفی بود . ... عزیزم میگم زن داداشت که آمپول روزد واسه بارداریش ضررنداشت پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 عزیزم میگم زن داداشت که آمپول روزد واسه بارداریش ضررنداشت نمیدونست بارداره ولی دکتربراش زدتوبارداریم نه مشکلی پیش نیومدبراش خداروشکریه پسرخوشگل ونازم داره خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 نمیدونست بارداره ولی دکتربراش زدتوبارداریم نه مشکلی پیش نیومدبراش خداروشکریه پسرخوشگل ونازم داره مرسی گلم پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 مرسی گلم خواهش میکنم عزیزم خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 مرسی گلم سلام عزیزم خوبیدچخبرمشخص شدباردارین یانه؟ خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 سلام عزیزم خوبیدچخبرمشخص شدباردارین یانه؟ سلام عزیزم امروزدوباره آزمایش دادم منفی بودپریودم نشدم همینجوری موندم نمیدونم چیکارکنم پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 سلام عزیزم امروزدوباره آزمایش دادم منفی بودپریودم نشدم همینجوری موندم نمیدونم چیکارکنم سونوگرافی رفتین؟اززمان آمپول چقدمیگذره؟ خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 سونوگرافی رفتین؟اززمان آمپول چقدمیگذره؟ اززمان آمپولم ۱۰روز فردامیخوام برم سونواززن داداشت میپرسی کی آزمایشش مثبت شد راستی خودت چی پری شدی گفتی عقب انداختی پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 اززمان آمپولم ۱۰روز فردامیخوام برم سونواززن داداشت میپرسی کی آزمایشش مثبت شد راستی خودت چی پر ... سلام بانوسونوچیشد؟من انروزبی بی چک گذاشتم یه هاله انداخته فردامیرم ازمایش برام دعاکن خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 سلام بانوسونوچیشد؟من انروزبی بی چک گذاشتم یه هاله انداخته فردامیرم ازمایش برام دعاکن انشالاکه بارداری من توسونوگفت یه کیست بزرگ داری ولی من که اصلا کیست نداشتم نمیدونم میگم شاید ساک باشه توهفته های اولیه پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
banoyeordibehesht عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 303 انشالاکه بارداری من توسونوگفت یه کیست بزرگ داری ولی من که اصلا کیست نداشتم نمیدونم میگم شاید ساک باش ... خب اگه کیست هم بوده بایدبازدن امپول پریودشده باشی دیگه دکترحتمابرو خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
pari76 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 خب اگه کیست هم بوده بایدبازدن امپول پریودشده باشی دیگه دکترحتمابرو خب میرم هفته بعد فعلاببینم چی میشه دکترمم گفت هفته بعدبیا پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی