دوهفته س عقب انداختم همه علائم بارداری رو دارم سرگیجه حالت تهوع بی حالی کمردرد ولی هرچی بی بی چک میزنم منفی میشه دکترم رفتم سونوواژینال دادم چیزی مشخص نبود واسم امپول نوشته پری شم ولی میترسم باردارباشم
ااا من هنوز نشدم حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم ..عزیزم توام توی اقدام بودی ؟ بعد این که پریود شدی چی کار کردی سونو دادی ؟ کیست داشتی ؟ دلیل تاخیرت چی بود؟
ااا من هنوز نشدم حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم ..عزیزم توام توی اقدام بودی ؟ بعد این که پریود شدی چ ...
دلیل تاخیرم تنبلی تخمدان بودگلم اره کیستم داشتم ولی کوچک بود۴۰ میلی بایه بارپریودبرطرف میشه دیگه این ماه م عقب انداختم حالادوباره همجوری موندم قراره دوباره آزمایش بدم
سلام عزیزم خوبی منم اون ماه دقیقاشب 15امپول پریودشدم شمام اگه نشدی تا16یه بی بی چک بذارکه ان شالله ب ...
سونو دادم اخرین بار گفت که فقط تنبلیه گفت بعدش که پریود شدی سونو واژسنال بده که ببینیم چیه اما پریود نشدم که برم سونو بدم دوباره میخوام برم دکتر اما دکترا وقت نمیدن واقعا نمیدونم چی کار کنم شما تهرانین؟ اسم دکترتون چیه ؟ همه اقدامم بهم ریخت کلی ذوق داشتم اما اینجوری شد کلا ۲ ماه پیش به فکر بچه بودم الان فقط به فکره پریود شدنم خیلی زور داره پریود نمیشم
سلام دوستان، یه سوال داشتم، من 2هفته پیش قرص خوردمو سقط کردمو بعد از 1هفته خونریزیم قطع شدو سونو هم گفت چیزی نمونده، بعد 1دفعه نزدیکی داشتم، 2روز پیش به اندازه 2روز خونریزی کم داشتم، امروز بی بی چک گذاشتمو منفی بود، ممکنه به این سرعت تخمک گذاری کرده باشمو جنین چسبیده باشه؟ چند روز بعد از سقط تخمک گذاری میشه؟ وقتی الان بی بی چک منفی بوده ممکنه حامله باشم؟