2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه بیاین قضاوت کنین

553 بازدید | 37 پست

موقعه ازدواج گفت  این ماشین سنگین نصفش محضری به نام منه درحالی که کلش به نام داداشش هست کارم که میکنه میده باباش میگن به تو یه خرجی میدیم دیگه دخالت نکن  ولی الان تو محضر فهمیدم که هیچی به نامش نیست و بهم دروغ گفته به نظرتون قابل بخشش؟یه ماشین سواری خریدیم که اونو به نام باباش کرد حرفشونم چی بود اون موقعه مدارک شوهرم دست من بوده به نام باباش کردن یک سال و نیم این همه دعوا باباش نکرد به نام شوهرم کنه  با داداشش برا کار شریکن من میگم جدا شین میگن نه تنها تو هیچ کس دیگه ایم نمی تونه مارو از هم جدا کنه 

بابام به باباش گفت حداقل ماشین  که خودش پول داده رو سه دورنگ سه دونگ کن بزن به نامش باباش گفته بزنم که دختر تو جمعش کنه در حالی که اون عروسشون خونه داره ماشین داره ماشین سنگین ۱۵ملیاردیشونم به نام شوهر اونه میگن چرا اون هیچی نمیگه نمیگه چون همه چی  رو به نام اون کردن فردا هم می تونه بزن زیرش که این ماشین مال داداشمم هست 

شوهرمم اصلا تلاشی نمیکنه که  از باباش مال خودشو به خاطر این که زندگی مشترک یک سالش خراب نشه بگیره دیروزم جلو مشاور گفت من بهش اعتماد ندارم 

چه آدمیه طلاق که نه ولی بهش قاطع وقت بده تا به خودش بیاد درستش کنه

می خوام مهریمو از طریق دادگاه بزارم اجرا اصلا انکار همه چی رو پیش بینی کردن گفتن برو طلاق بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببین من نظر خودمو میگم اگه شوهرت اهل خیانت و چشم چرونیو این داستانا نیست به خاطر مسایل مالی طلاق نگیر تو این جامعه زن مطلقه شرایط راحتی نداره . با مشاور صحبت کن . در مورد مسائل مالی سعی کنین به یه توافقی برسین. 

کلا یه چی بهت بگم

وقتی به مردا بگی

چیا داری

چی به نامته

یه چی به نامم کن

شاخکاشون فعال میشه 

فک میکنند قصدت طلاقه

شما بهتره 

یه مدت اصلا بحث نکنی

و فقط خرج بتراشی 

اینجوری بیشتر مجبوره پول بیاره و ...

خود به فکر بیفته 

می خوام مهریمو از طریق دادگاه بزارم اجرا اصلا انکار همه چی رو پیش بینی کردن گفتن برو طلاق بگیر

خواهر من این حرفایی که زدید درست! ولیکن شما الان بری مهریه رو بذاری اجرا خب مال و اموالی که نداره بخوان ازش نقد کنن! چیزی هم برا توقیف نداره جایی هم رسما سر کار نیست که بخواد حقوق بگیره که لااقل بتونی اونو توقیف کنی! پس دستت هیچی رو نمیگیره جز اینکه اعتمادتون نسبت بهم کمتر و کمتر بشه به جایی برسه که که دیگه نه ایشون به شما اعتماد کنن و نه شما به ایشون

تو زندگی باید بهم فرصت بدید، بذاری کاری که فکر میکنه درسته انجام بده! حالا ماشین به نامش نیست که نیست ضررشو خودش میکنه یه جایی

تیپ فکری بعضی اقایون همینه شما اگر زندگی خوبی داری از نظر تامین مایحتاج زندگی و روحی و روانی در ارامش هستی با زندگیت بازی نکن 

سیاستو ببر بالاتر درسستش کن اگر هم نه ارامش و عدالت و بقیه چیزاه م در رفاه نیست اونوقت خودت تصمیم بگیر که ادامه بدی یا نه

شاید کاری کردی که میترسن،مثلا وسط دعوا حرف از طلاق یا مهریه زدی.

تو دوران عقد همه چیزو به نام بقیه کردن 

الانم ۵روز حتی نیومدن حرفی بزنن گفتن برو طلاق بگیر  اینا می خوان مهریه هم ندن حساباشونو خالی کردن