2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببین من نظر خودمو میگم اگه شوهرت اهل خیانت و چشم چرونیو این داستانا نیست به خاطر مسایل مالی طلا ...

وقتی به خاطر زندگیش حاضر نیست کاری کنه منم نمی خواد دیگه

اگه خرجتو میده نیاز جنسیتم تامینه بیخیال طلاق شو برو مشاوره راهکار یاد بگیر به مرور زمان زندگیت درست ...

با خونوادش که دخالت میکنن چیکار کنم میگه بهت اعتماد ندارم چیکار کنم میگم. بریم مسافرت میگه قستات بابامو باید بدم چیکار کنم 

شاید ی جوری بودی ک بهت بی اعتمادناگه تازه ازدواج کردی و این بحث هارو داری بنظرم حق دارن

وقتی از دوران عقد ماشین به نامش نکردن گفتن به تو اعتماد نداریم 

کلا یه چی بهت بگموقتی به مردا بگیچیا داریچی به نامتهیه چی به نامم کنشاخکاشون فعال میشه فک میکنند قصد ...

میگم پولشو میده به باباش برا باباش ماشین میخره بعد ماشین خودمون که به نام باباش هم هست رو سه ماه تعمیر نمیکنه

با خونوادش که دخالت میکنن چیکار کنم میگه بهت اعتماد ندارم چیکار کنم میگم. بریم مسافرت میگه قستات باب ...

با خانوادش رفت و آمد رو خیلی کم کن وظیفت نیست باهاشون رفت و آمد داشته باشی ولی با بعضی مشکلات باید کنار بیای و با توکل به خدا و تلاش به مرور رفعشون کنی تو هر زندگی یه مشکلاتی هست دیگه خدا آدمای صبور رو دوست داره

خواهر من این حرفایی که زدید درست! ولیکن شما الان بری مهریه رو بذاری اجرا خب مال و اموالی که نداره بخ ...

از لحاظ روحی و روانیم که خودش و خونوادش تو این یک سال پیرم کردن فکر کن هیچ چیزی نمی تونم بهش بگم چون فورا میره به مامان باباش میگه  اصلا درد دلم که باهاش میکنی به آجیشم میگه

2790
2778
2791
2779
2792