2777
2789
عنوان

عکس بازی😗😗😗😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 347 پست
وای آرسو من عاشقش لباست شدم😍😍😍😍وای میدونی چطوری تصورت میکردم؟😑😑چاق و کوتاه و جوش جوشیط😑😂😅😂 ...

تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂

همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂

واقعا توام خوشت اومد😍؟ میخوام عروسی دوستم بپوشمش😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂 همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂 واقعا تو ...

وای آرسو اینقد خوشم اومد ک دوست داشتم منم یه دونه شو داشته باشم😍😍😍همه میگن من خوش سلیقه ام..پس مطمئن باش قشنگه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂 همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂 واقعا تو ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای آرسو اینقد خوشم اومد ک دوست داشتم منم یه دونه شو داشته باشم😍😍😍همه میگن من خوش سلیقه ام..پس مط ...

وااای مرسی عزیزممم😍😍😍😍

فروشنده میگف ازین فقط سه تا تو دنیاس   یکی جنیفر یکی سلنا یکیم من😂

من برم شام ..هوشی نمود ..فعلا😘

وااای مرسی عزیزممم😍😍😍😍 فروشنده میگف ازین فقط سه تا تو دنیاس   یکی جنیفر یکی سلنا یکیم من😂 ...

وای دیوونه برو عشقم😂😂😂😍😍😍

ارسو پاکش نکن نت من هنگه نتونستم ببینم😔

تابلو میشم مجبورم پاک کنم ببخشید

وااای خدا نکشت هر چی میگشتن عشقتو نمی دیدم تا بالاخره پیداش کردم😂😂😂😂😂

😄😄😄😄😄 همشم اصرار دارم نزدیکش زیر یه پتو بخوابم اخرشم اون فقط یه گوشه میزنه رو کلیه هاش 😄 بعدشم کل پتو رو میبرم و تنهایی میخوابم 

😄😄😄😄😄 همشم اصرار دارم نزدیکش زیر یه پتو بخوابم اخرشم اون فقط یه گوشه میزنه رو کلیه هاش 😄 بعدشم ...

مثل مامان منی😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز