2777
2789
عنوان

عکس بازی😗😗😗😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 347 پست
چ باحاله ارسو😂😂😂😂😂😂

خعلی دوسش دارم ..ولی همه نظر مساعدی ندارن نسبت بهش ..میگن چاق نشونت میده ..خو بافته باید چاق نشون بده دیگه😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خعلی دوسش دارم ..ولی همه نظر مساعدی ندارن نسبت بهش ..میگن چاق نشونت میده ..خو بافته باید چاق نشون بد ...

😂😂😂😂ن خوشگله گلم تو ک چاق نیسی چاق نشونت بده زشت شی لاغ ری چاقم نشونت بده بازم خوشگلی راسی عکس کاریکاتورتو دید؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ارسو مدل موهات چیه چه نازن

نمیدونم والا اسم مدلشو😄

دیدین ..مو قشنگم از مدل لباسم خوشش نیومد😂

این پا بندو اون هفته خریدم رنگش رفت😑😑😑۴ تومن البته😂این بار میخوام استیل اصل بخرم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😂😂😂😂ن خوشگله گلم تو ک چاق نیسی چاق نشونت بده زشت شی لاغ ری چاقم نشونت بده بازم خوشگلی راسی عکس ک ...

واییی چ اعتماد ب نفسی میدی بممممممم😄عاره دیدم عزیزم ..همه رو سیو کردم ب هوشنگ نشون دادم😄

این پا بندو اون هفته خریدم رنگش رفت😑😑😑۴ تومن البته😂این بار میخوام استیل اصل بخرم

فک کنم با دیدن عکسایی ک گذاشتین منم دارم عاشق پابند میشم😍چ قیمت مناسبی ب ما فقیر فقرا میخوره 4 تومن😂

😂😂😂نه لباست خوب بود بخدا ولی موهات بیشتر به چشم اومد 

مرسی عزیزم😂 

فک کنم با دیدن عکسایی ک گذاشتین منم دارم عاشق پابند میشم😍چ قیمت مناسبی ب ما فقیر فقرا میخوره 4 تومن ...

آره.

ولی شما روش برق ناخون بزن ک بیشتر واست کار کنه😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
واییی چ اعتماد ب نفسی میدی بممممممم😄عاره دیدم عزیزم ..همه رو سیو کردم ب هوشنگ نشون دادم😄

😂😂😂😂😂😂😂خدا بگم چیکارت نکنه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
آره. ولی شما روش برق ناخون بزن ک بیشتر واست کار کنه😂😂😂

بله چشم چشم

عاره  میذارم ببین

وای آرسو من عاشقش لباست شدم😍😍😍😍وای میدونی چطوری تصورت میکردم؟😑😑چاق و کوتاه و جوش جوشی😑😂😅😂😂😅ببخشید خیلیم نازی😍😍😍