2777
2789
عنوان

عکس بازی😗😗😗😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 347 پست
وای آرسو من عاشقش لباست شدم😍😍😍😍وای میدونی چطوری تصورت میکردم؟😑😑چاق و کوتاه و جوش جوشیط😑😂😅😂 ...

تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂

همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂

واقعا توام خوشت اومد😍؟ میخوام عروسی دوستم بپوشمش😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂 همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂 واقعا تو ...

وای آرسو اینقد خوشم اومد ک دوست داشتم منم یه دونه شو داشته باشم😍😍😍همه میگن من خوش سلیقه ام..پس مطمئن باش قشنگه😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روحتتت😂😂😂😂😂 با خاک یکسانم کردی😂😂 همه چاق تصورم میکردن ولی کوتاه و جوش جوشی نه😂 واقعا تو ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای آرسو اینقد خوشم اومد ک دوست داشتم منم یه دونه شو داشته باشم😍😍😍همه میگن من خوش سلیقه ام..پس مط ...

وااای مرسی عزیزممم😍😍😍😍

فروشنده میگف ازین فقط سه تا تو دنیاس   یکی جنیفر یکی سلنا یکیم من😂

من برم شام ..هوشی نمود ..فعلا😘

وااای مرسی عزیزممم😍😍😍😍 فروشنده میگف ازین فقط سه تا تو دنیاس   یکی جنیفر یکی سلنا یکیم من😂 ...

وای دیوونه برو عشقم😂😂😂😍😍😍

ارسو پاکش نکن نت من هنگه نتونستم ببینم😔

تابلو میشم مجبورم پاک کنم ببخشید

وااای خدا نکشت هر چی میگشتن عشقتو نمی دیدم تا بالاخره پیداش کردم😂😂😂😂😂

😄😄😄😄😄 همشم اصرار دارم نزدیکش زیر یه پتو بخوابم اخرشم اون فقط یه گوشه میزنه رو کلیه هاش 😄 بعدشم کل پتو رو میبرم و تنهایی میخوابم 

😄😄😄😄😄 همشم اصرار دارم نزدیکش زیر یه پتو بخوابم اخرشم اون فقط یه گوشه میزنه رو کلیه هاش 😄 بعدشم ...

مثل مامان منی😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز