ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آهان میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دارن
:') ، مولکول دنا که میدونی چیه، حاوی اطلاعات و ژنه، ما دوجور دنا داریم، دنای حلقوی(که مثل دایره اس) با دنای خطی، دنای خطی فقط و فقط تو هسته یوکاریوت وجود داره، بقیه دنا ها حلقوی ان، حالا اگه پروکاریوت ها رو جدا کنیم، توی یوکاریوت علاوه بر هسته، اندامک میتوکندی و کلروپلاست هم دنا دارن اما از نوع حلقوی، کلروپلاست هم اندامکیه که فقط گیاه ها دارنش
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای ...
میتوکندری اندامکی توی سلوله که انرژی رو برای سلول فراهم میکنه و همه سلول ها دارنش، کلرو پلاست یا کلا پلاست انواعی داره که تو زیست دهم فصل 6 گفتار اول توضیح داده راجبشون و گیاه ها دارنش و اینام دنا دارن
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!