2777
2789
عنوان

دختراااا

118 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

دوستم یه موضوعی رو گفتن که من اینجا مطرح کنم و از شما راهنمایی براشون بگیرم

دوستم میخواد ازدواج کنه و دو تا مورد داره

مورد اول : سه ساله با یه پسریه که پسر موجهی هست و خانواده خوبی داره و پسره دوستمو خیلی دوست داره

مورد دوم : ۷ ماهه با یه خواستگاری آشنا شده این پسره هم پسره موجه و خوبیه و میگه که همش میگه دوست دارم و اینا

از لحاظ ظاهری و قدی یکم مورد دوم بهتره و از لحاظ مالی تقریبا مثل همدیگه ان حالا شاید مورد دوم یکم بالاتر

اما خانواده مورد اول خیلی دختره رو دوست دارن ولی مادر مورد دوم به پسرش گفته تو فعلا زن نگیره و زیاد از دختره خوشش نمیاد

دوستان توی تاپیک قبل این مورد جا مونده که بگم

اینو در نظر بگیرین که دوستم همزمان با این دو نفر نبوده چند ماه پیش با مورد اولی کات میکنن با همدیگه و بعد از مدتی با مورد دوم آشنا میشه و حالا مورد اول برگشته ازش خواستگاری کرده

دوستم میگه مورد اول همه چیش خوبه فقط یکم قدش رو خوشم نمیاد و گاهی باعث شک میش

حالا بنظر شما چیکار کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شد اخرش توضیح دادی😅

صد درصد ۱

مادر پسر دومیه نمیخواد کنسلش میکنه کلا باید خانوادش بخوان

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

میشه دلیل تون رو بگین

خانواده

خانواده همه چیزه

اونی ک دوسش داره مادرش شاید فرداروز خدای نکرده مشکل پیش بیاد بینشون ولی صد هیچ از اونی که مادرش دوسش نداره جلوتره

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
موضوع قد که میگه نظرتون چیه

مهم تیست

بگو فکر کنه یه قد بلند داره شوهرش که بینشون با خانوادش شکرابه

و یا ی قد متوسط که همه اقوام شوهر دوسش دارن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
اینکه دوستم میگه قدش یکم کوتاهه نظرتون چیه

اینکه بنظر نمیاد اونقدری کوتاه باشه که دوستتون بهم بزنه همه چیزو بخاطر قدش چون ۳ سال تو رابطه بودن اگه واقعا قدش خیلی کوتاه بود و به دلش نمیشست همون اولا اصلا ادامه نمیداد باهاش

فاکتور خانواده خیلی مهمتره بنظرم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم