2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنای حلقوی پروکاریوت و دنای حلقوی میتوکندری و کلرو پلاست، رنای ناقل هم میتونه باشه

آهان 

میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم 

میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دا

رن 

آهان میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دارن

خب دناشون حلقویه دیگه توضیح چی بدم؟؟ 

دنای خطی دارم حلقوی ام داریم

اینا این مدلین

نمیدونم چطوری توضیح بدم🥺

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

خب دناشون حلقویه دیگه توضیح چی بدم؟؟ دنای خطی دارم حلقوی ام داریماینا این مدلیننمیدونم چطوری توضیح ب ...

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم 

کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای جداگانه از سلول دارن؟

آهان میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دارن

:') ، مولکول دنا که میدونی چیه، حاوی اطلاعات و ژنه، ما دوجور دنا داریم، دنای حلقوی(که مثل دایره اس) با دنای خطی، دنای خطی فقط و فقط تو هسته یوکاریوت وجود داره، بقیه دنا ها حلقوی ان، حالا اگه پروکاریوت ها رو جدا کنیم، توی یوکاریوت علاوه بر هسته، اندامک میتوکندی و کلروپلاست هم دنا دارن اما از نوع حلقوی، کلروپلاست هم اندامکیه که فقط گیاه ها دارنش

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای ...

میتوکندری همون راکیزه س

کلروپلاست همون سبزدیسه هستش که توی گیاهان یا بعضی از یوکاریوتهای فتوسنتزی میبینیمش

:') ، مولکول دنا که میدونی چیه، حاوی اطلاعات و ژنه، ما دوجور دنا داریم، دنای حلقوی(که مثل دایره اس) ...

الان من متوجه نمیشم 

یعنی میتوکندری و کلرو پلاست دنای متمایز از دنای اصلی سلول دارن؟ 

یعنی تک تک  سلول همه اندامک ها دارای دنای حدا از دنای اصلی هستن؟ دنای اصلی کجاست ؟ وسط هسته ؟

اسی طبق کتاب

فقط دنای هسته ایی توی یوکاریوت ها خطیه توی سیتوپلاسم حلقویه

دنای باکتری توی سیتوپلاسمشه فقط ک حلقویه

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای ...

میتوکندری اندامکی توی سلوله که انرژی رو برای سلول فراهم میکنه و همه سلول ها دارنش، کلرو پلاست یا کلا پلاست انواعی داره که تو زیست دهم فصل 6 گفتار اول توضیح داده راجبشون و گیاه ها دارنش و اینام دنا دارن

الان من متوجه نمیشم یعنی میتوکندری و کلرو پلاست دنای متمایز از دنای اصلی سلول دارن؟ یعنی تک تک سلول ...

دناشون همون دنای هسته اس از لحاظ ژنی فقط شکل حلقوی داره، و نه همه ی اندامک های سلول دنا ندارن فقط همینا دارن، فصل اول زیست دهم گفتار 3 رو مطالعه کن

دناشون همون دنای هسته اس از لحاظ ژنی فقط شکل حلقوی داره، و نه همه ی اندامک های سلول دنا ندارن فقط هم ...

ببخشید خیلی سوال میکنم عزیزم 🙃

مگه هر اندامک از هزاران یاخته تشکیل نشده؟ مگه نباید توی هسته هر یاخته دنا وجود داشته باشه؟؟؟؟