2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6347 بازدید | 233 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی از حق نگذریم این کاربر خاله سوسکه خیلی ظرفیتش بالاس.

این همه حرف میشنوه ولی جواب نمیده😂😂

یک دهم این حرفارو ب یکی از کاربرا بزنی با چارو دنبالت میکنه😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ولی از حق نگذریم این کاربر خاله سوسکه خیلی ظرفیتش بالاس. این همه حرف میشنوه ولی جواب نمیده😂😂 یک ...

چون میدونه همه دنبال قطع دسترسیشن 

به خاطر همین جلوی خودشو میگیره آتو نده

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
دقیقن ...

میدونی پاداش اینکه گردن یکی رو ازاد کنی و عفو کنی چیه؟؟اینه که حتی اگه تو این دنیا گنه کار باشی تو اون دنیا جات تو بهشته واقعا خوشابحالت ❤❤

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
انشالله که هیچوقت واسه کسی این اتفاق انجام نشه ..

به اندازه دل بزرگتون همه ی خوبیهای دنیا نصیب شما و خانوادتون بشه.الهی برادر عزیزتون هم جاش توی بهشت باشه.افرین به پدر و مادرتون.خیرشون رو ببینید

ولی از حق نگذریم این کاربر خاله سوسکه خیلی ظرفیتش بالاس. این همه حرف میشنوه ولی جواب نمیده😂😂 یک ...

گلم داری از حق میگذری 😍

چون الکی که بهش چیزی نمیگن من با اینکه تازه عضو شدم هر جا میرم فقط داره مه جا زخم زبون میزنه و چیزایی میگه که نیش داره خیلی بی ملاحظه کامنت میزاره 

منم شنیده بودم بخشیده میشن نمیدونم چرانشد شاید من اشتباه فکر میکردم

چون این حق الناس   بود بخشیده نمیشه  فکرکنم حتما باید رضایت بدن اونکه با حفظ کردن اعدام نمیکنن فکر کنم برا قاجاقچیا این دسته گناها که حکم اعدام داره صدق میکنه برا قتل نیست 

و تنها تکیه گاه الله 
گلم داری از حق میگذری 😍 چون الکی که بهش چیزی نمیگن من با اینکه تازه عضو شدم هر جا میرم فقط داره مه ...

من پام بشکنه اگه از حق بگذرم😆😆

ن کلی میگمااا...لحنش بده ک اره...درسته.

ولی میگم حرفشو میزنه و میره.توجه و ریپ نمیکنه.

درحالی ک بعضیا تا کوچیکترین حرفی بهش ن بزنی بیچارت میکنن...😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))