2777
2789
عنوان

اعدام شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6351 بازدید | 233 پست
منم میگم میمونه دیگه داغ داداشتون پاک نمیشه  خدا بیامرزدشون

ممنون..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میگن که اگه قرانو حفظ کنن بخشیده میشن

نه عزیزم برای اعدامی هایی که جرمشون قتله این قانون نیست. باید اولیای دم رضایت بدن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
😂من با cia در ارتباطم  جدی میگم کاربر سم هم که زلزله زده بوداین رنجوندش

وای چرا مگه به سم چی گفت؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بله همین بود من هر تاپیکی میرم این کاربر میاد و همع رو میرنجونه یه روزم من دلم سوخت براش که همه اینطور بش میتوپیدن ولی دیدم حقشه اگه همه گزارش بدیم فکر کنم قطع دسترسی بشه

😃 پس مواظب باشیم جلوخون سوتی ندیم...

واقعا یعنی به زلزله زده هم رحم نکرد؟ چی بهش گفت؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اون کاربر سم الان کجاهستن خبری دارید شما

بچه ها میگفتن حالش خوبه  تو یه تاپیکم دیدمش

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
کاش به ما ازبچگی بخشش ویاد میدادن!!/: نه تلافی وکینه!!! نه ارزوی مرگ واسه کسی!! کاش میفهمیدیم .. ب ...

موافقم بخشش خیلی خوبه اما خب ادم میترسه باز بیادو تکرار کنه شاید واسه اون نمیبخشن...ایکاش میبخشیدنش😔😔

اون کاربر سم الان کجاهستن خبری دارید شما

نه بخدا خبر ندارم 

من گفتم شماره بده پول براتون بریزیم 

ایشونم بعد از کلی مقاومت دادن بعد این خانم اومده میگه من چک کردم کارت مال اون شهر نبود 

در حالیکه خودم گفتم کارت بستگان رو بده چون مدارکشون زیر اوار بود 

سم عزیز هم ناراحت شد ترکون

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نه بخدا خبر ندارم  من گفتم شماره بده پول براتون بریزیم  ایشونم بعد از کلی مقاومت دادن بع ...

الهی من نمیدونم این کاربر چی میخواد اینجا تو همه چیزم دخالت میکنه