ممنونم گلم ... ولی داغش هنوزتودلمه .. قاتل داماد شد .. ولی داداشم زیرخاکه
به نطر من قانون مشکل داره چرا فقط یا ببخش یا اعدام؟ حبس ابد خیلی چیز خوبیه این مواقع. اعدام نشه ولی دیگه نه اینکه راست راست تو جامعه راه بره و دل خانواده مقتول ب درد بیاد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانمها واقعا قضاوت سخته. من که اصلا دلم نمیخواد گناه هیچکدوم از اون آدمهایی که الان دستشون از ...
آقا صابر تو این ده سال قرآن رو حفظ کرده بود در زندان. همش هم نماز و روزه خونده برای مقتول. مطلومانه هم اعدام شد. انشاالله عاقبت به خیر شده باشه بعد از مرگ...
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
اره دقیقن ... خداجوابشو بده.. من ک نمیگذرم ازحرفاش...
ماها هر چقدرم با کسی که داغ برادر دیده همدردی کنیم اون رنج فراق رو نمیتونیم درک کنیم اما خدا بهتون صبر بده و سر هیچکس حتی کافر نیاد
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شما از کجا متوجه شدین؟ من زیبای خفته رو یادم نیست. اونم اینطوری بود؟
😂من با cia در ارتباطم
جدی میگم کاربر سم هم که زلزله زده بوداین رنجوندش
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....